Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pécsen Dr. Veszprémi Béla vagy Dr. Vízer Miklós a jobb nődoki? fórum

Pécsen Dr. Veszprémi Béla vagy Dr. Vízer Miklós a jobb nődoki? (beszélgetős fórum)


15. bubiguppi (válaszként erre: 14. - Vidékiasszony)
jan. 11. 20:04
Köszönöm hogy válaszoltál.Terhrsgondozásra is hozzá jártál?Oda az ambulanciára?Hogy müködött anyagilag?A Pankához tartoztam körzetileg de ő nincs csak magánba,nem tudom kihez tartozik de állítólag nem jóhoz.
14. Vidékiasszony (válaszként erre: 12. - Bubiguppi)
jan. 9. 08:47
Szia én Dr Veszprémi páciense voltam,tökéletesen meg voltam vele elégedve!
nov. 22. 09:57
Valaki
nov. 18. 13:50
Szeretmèk kèrdezni itt olyan szemèlytől,aki Dr Veszprèmi Bèlánál szült illetve.hozzá járt terhesgondozásra is valaki?
11. Lencsy (válaszként erre: 9. - Vhoney)
2012. júl. 14. 17:41
Igazad van abban, hogy nem barátkozni megy az ember , viszont az koránt sem mindegy ,hogy az orvosunk hogyan áll hozzánk ,mint ember és mint orvos pláne !
10. Vhoney
2012. júl. 13. 19:20
Folyt.kov: maganrendelesen felirjuka labort, vizsgálatokat, aztán a kórház kontójára megcsináljuk én meg fizetek a tb.-nek, a dokinak, plusz meg hála pénz is kellene? Szóval aztán megfordultam, mondtam a novernek, adja oda minden papírokat és én a pécsi kórházba sosem jövök többet. Arról nem beszélve a hiányzó labor a prolaktin szint lett volna ,de mivel elmaradt meg fel evet kellet várnom, hogy más kiderítse, mitől halnak el a terhessegeim. Dióhéjban ennyit a Veszpremi dokirol, de biztosra veszem, meg nagyon sokat ide lehetne sorolni!
2012. júl. 13. 19:14
A Veszpremi dr stílusa talán nem gaz, de nem is barátkozni megy oda az ember. Először én is azt gondoltam, két elhalt terhesség után, hogy végre egy doki, aki ki akarja deriteni mi a bajom, ha mar az előző csak a vállat huzogatta. Aztán egy alkalommal bejelentkeztem, elmondtam miért megyek. Autóztam 100km- t, bementem a maganrendelesre és csak néztek az asszisztenssel, mit akarok, ki vagyok. Mondtam jöttem az eredmenyeimert. Hat azért reggel ismét kellett volna szólni, hogy jövök ám! Így nincs eredmény és akkor ez most 3000ft lesz!!!! De másnap a kórházban megkereshetem és akkor megbeszéljük az eredményt és kell meg labor. Gyerünk haza 100km, reggel vissza, kórház, de a 'drága dr. Úrnak nem volt kedve fogadni. Pedig csak ült benn egy irodában és támasztották fejet. Kérdem én, hogy is van ez a vervetelre dolog? Maganrendelesen
8. Lencsy (válaszként erre: 7. - F9071e9991)
2012. máj. 3. 13:03

:)

Veszprémi doktort én csak hírből ismerem, de a kismamák valóban nem igazán kedvelik a "stílusa" miatt ! Nálunk örökletes szív rendellenesség lehetősége állt fent mind három gyermekemnél , és a Masszi doktor aki szintén egy megbecsült nagy tudású orvos azonnal a Vizer doktort javasolta ...tehát szakmai berkekben is igencsak elismerik a tudását .

2012. ápr. 26. 12:03
a pécsi klinikáról csak jót tudok mondani, én ha kell 2 órát autózok oda, 2-őt vissza. Nem kérdés ki a jobb doki, fényévnyi távolsággal a Vizer.4 gyermekemet nála szültem. Veszprémi doktor engem nem győzött meg arról szakmailag, hogy toppon lenne, emberileg meg pláne nem. többször kerültem hozzá kötelező konzíliumra, ahol a magzatvíz vételt javasolta. Kétségeim voltak ezért a Vizer doktorral megnézettem a pocakomat.A válasz az volt, hogy ebbe a méhbe bökni véletlenül sem szabad, mert olyan összehúzódásaim vannak, hogy elmenne a szúrástól a terhesség. De ezenfelül amit még ő nyújtani tud, az annyira kivételes, hogy azt szoktam mondani az ismerőseimnek: a Jóisten megadta a lehetőséget a nőnek, hogy szüljön, de azért adott hozzá egy nagy segítséget is..Őt.
2012. ápr. 13. 13:05

Köszi az eddigi hozzászólásokat!! :)


Kaposvári vagyok, de ide nem akarok jönni... Szinte csak rosszat hallok a szülészetről... :(

5. Lencsy (válaszként erre: 1. - Körte_80)
2012. ápr. 13. 12:16
Hová valósi vagy ,ha megkérdezhetem ? :)
2012. ápr. 13. 12:01
Ha Pécs akkor én Dr. Koppán Miklóst vagy Dr. Labossa Gusztávot ajánlanám!
3. Lencsy (válaszként erre: 1. - Körte_80)
2012. ápr. 13. 11:38

Szia !

Vizer doktort nagyon régről ismerem és nagyon-nagyon jó orvos ..az UH tudása meg verhetetlen ! Anno a nagylányommal való terhességemnél kerültünk hozzá ,és a genetikai vizsgálatokat UH ..ő csinálta. Nagyon precíz orvos ! A másik két gyermekemnél szintén genetikai vizsgálatokra jártunk, de már kimondottan őt kértük erre . Én csak dicsérni tudom .

2012. ápr. 13. 11:33

szia, a Veszprémiről már hallottam rosszat is sajna egy közeli ismerősömtől, a Vízer dokit dicsérik a lányok, vele az egyetlen gond hogy sokat utazik és ha épp akkor szülsz, akkor fogadott orvos ide vagy oda, mégis máshoz kényszerülsz.

Ajánlani tudom neked még a meddőségis orvosokat, a Kovács Kálmánt(én nála szültem ikreket császárral)illetve a kollegáját a Várnagy Ákost is, mindkettő fiatal doki, nagy tapasztalattal, van minden reggel saját UH-os rendelésük a klinikán ahol ingyen és gyorsan megvolt az UH, mivel meddőségis orvosok igy gondolom császár terén is nagy a tapasztalat, a lombikosok között több az ikres és a császáros is..

2012. ápr. 13. 11:19

Orvos választás előtt állok és Őket javasolták.


Nem pécsi vagyok, ezért nincs túl sok infom, de mindenképp ott szeretnék szülni.


A Veszprémiről azt hallottam, hogy jó genetikus, de nem csinál uh-t, meg hogy aranyos szülés után, foglalkozik a betegeivel.

A Vízerről meg hogy szuper ultrahangos és nagyon jó szakember.


Nem tudjátok, van magánredelésük is? Ott szoktak uh-t csinálni? (gondolom a Veszprémi nem) Ügyesen császároznak? (én valószínű csaszis leszek)


Kit ajánlanátok? Köszi előre is!!! :)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook