PCOS-lombik...Tanácsokat szeretnék! (beszélgetés)
PCOS-sal nem feltétlenül kell lombik. Bár nekem ez lett a vége, de nálunk más probléma is volt. Merkformin típusú gyógyszert nem adott a nőgyógyászod, vagy az endos doki?
Mellesleg meddőségiben nem kezelik a pcos-t, legalábbis ott, ahová mi jártunk.(BMC)
Ha gondolod priviben leírom az egészet.
Eddig 2 kúra Clostin vagyok túl, a bp-i endo doki szerint ezt totál felesleges szednem, úgysem lesz peteérés tőle. :( :O
Debrecenben lakom, de nyitott vagyok abszolút mindenre. Köszönöm!
Kedves Mindenki!
Kiderült, hogy a PCOS miatt csak IVF-fel lehet baba. Eléggé le vagyok taglózva, mert eddig úgy tudtam h gyógyszer+diéta+mozgás meghozza a hormonok rendezősését és nem kerül sor lombikra.
Olyanok tanácsait-történeteit szeretném, akik ugyanilyen helyzetben vannak/voltak. Orvost/intézetet tudtok ajánlani? Merre induljak?
Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Influenzás a családban! Szeretnék tanácsokat kérni Tőletek, hogy egy fedél alatt élve egy influenzással, hogyan tudnám megúszni ép bőrrel?
- Édesanyám beteg, aggódom - Tanácsokat szeretnék kérni
- Öltözködési tanácsokat szeretnék kérni Tőletek. Hogy én is jó tanácsokkal láthassam el a menyemet, ha szükséges. (folyt.)
- Integrált mosó-szárítógép! Tapasztalatokat, tanácsokat szeretnék!
- 34 évesen első babát szeretnénk, de egy éve nem jön össze, tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék hasonló helyzetben lévő nőktől
- 10.-én leszek egy fél éve együtt a barátnőmmel, és valamivel szeretnék neki kedveskedni, várom a tanácsokat ...