Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Pászkagombóc recept

Pászkagombóc recept

Elkészítési idő 45 perc
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 70 kcal
Zsírtartalom 3,6
Szénhidráttartalom 7,4 gramm

A Pászkagombóc hozzávalói:
Pászkaliszt 4 kávéskanál
Tojás 1db
Margarin (light) 1 dkg
Petrezselyemzöld 3 mokkáskanál
Só 1 késhegynyi
Őrölt fehér bors 1 késhegynyi (aki nem fogyaszthat borsot, helyettesítheti őrölt köménnyel)


A Pászkagombóc elkészítési módja:
A margarint az egész tojással habosra verjük, majd beletesszük a pászkalisztet, a finomra vágott petrezselymet, a sót, a borsot/köményt. Jól összedolgozzuk, és fél óráig pihentetjük. Vizes kézzel kicsi gombócokat formázunk belőle, és forrásban levő vízben, lassú tűzön puhára főzzük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A pászkagombóc elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook