Pasik ballépései -ha kockásra röhögött hasat akarsz, csak olvass bele :))- (beszélgetés)
Nálatok is eljött az a korszak:-Hová mész?
-El.
-Mikor jössz?
-Majd.
Ám, szerintem akinek ilyen okos lánya van, az ne aggódjon.
Én is jártam miniszoknyában -20fokban is. Mondjuk most az a hülye csipő naci a divat, az se jobb.
Kamaszok.Az én fiam is kezdi 12 évesen.
Vigyázni kellene a veséjére a lányodnak.De hát a (hülye) divat.
Nagyon kell félteni a gyerekeket.Ők ezt sokszor nem is értik meg.
Borzalmas dolgok történnek meg.
Mi is mindig erre tanítottuk. Most már nagy, de így sem vagyok teljesen nyugodt. Vannak rejtélyes eltűnések felnőttek között is.
Nálunk is volt egy fiatal csaj, aki eltűnt, és utána az egyik folyóban találták meg a holttestét.
Meg ott volt az a francia lány is, akit a Dunában találtak meg hónapok múltán.:(
Jobb félni,mint megijedni.
Itthon is megbeszéltem velük,hogy idegennel nem szóba állni.De az iskolában is beszéltek erről.
Nem csak azok vannak.Adhatnak kábítószeres bélyeget,cukorkával autóba csalhatják.....
Bátor nőci vagy.
Tökön kellett volna vágni.:)))
Sajnos nemcsak a közlekedés miatt lehet aggódni.
Vannak rossz szándékú emberek.:( Annyi mindent hallani. Kicsi a valószínűsége, hogy ilyesmi történjen, de az ördög nem alszik.:(
Reggelente együtt mentünk a fiúkkal.Milán ment a suliba,Kristófot vittem az óviba.A központig együtt mentünk,onnan már csak pár lépés a suli.Akkor volt a legnagyobb a buszforgalom.Féltettem én is.Kristóf szokott is panaszkodni,hogy korán ott van az óviba (max 7:45).De így voltam nyugodt.
Haza már a többi gyerekkel jött Milán.Elsős korában még elmentem eléje,mert akkor még nem dolgoztam.
Még jó,hogy nem lett baja a kislánynak.
Már kicsi korban el kell kezdeni a tanítást.
Én főutcán lakom.Mi úgy kezdtük:jobbra-balra nézni,megvárni amíg elmegy a busz és utánna átmenni az úton nem pedig a háta mögött.
Sziasztok,
mi még az exel elütöttünk egy gyereket, aki a busz mögül lépett ki a kocsi elé, baromi rossz érzés volt, de szerencsére "csak" agyrázkódása lett, és ott maradtak tanuk, akik bizonyították, hogy még kiabáltak is a kislány után, hogy ne szaladjon át. Mi meg 30-al mentünk, és mégis meg volt a baj. Tehát a szülő igenis vigyázzon a gyerekére és tanítsa meg a normális közlekedésre.
Megnéztem borzalmas.(((
Itt a falu határában karácsony előtt volt nagy baleset.3 haltak meg.26,29 és 30 évesek.:(((
További ajánlott fórumok:
- Bababorzalom - Avagy minden, amit a babákról nem akarsz tudni
- Miért akarsz gyereket? Elgondolkodtál már ezen?
- Ha meg akarsz hülyülni, jó helyen jársz! (alapító vojvodina & Are)
- Ha olcsón akarsz főzni
- Időszakos böjt együtt - Akarsz csatlakozni?
- Mi volt annak a mesének a címe, amiben Cukorfalat sunyin röhögött a másikon? Kik voltak még a szerepői?