Párom túl szigorú.... (beszélgetés)
Na akor meselek.
Nezd meg a kozos kepunk.A ferjem egy hirdetest adot fel a netre(igaz sokal szukszavubb mint a Kobe, ma sem bo beszedu), en megkapttam , irttam.Mielott kibontottam a levelet ereztem , hogy O az.A dollog pikanteriaja, hogy akor lattam eloszor mikor feluton volttam a mostani otthonomba.400 m valasztot el minket.Meg egy fenykepem sem volt rolla.Akart kuldeni , de vissza utasitottam.
Anyit csalodttam, hogy arra vartam, hogy egy oltonyos nyakendos fickot akpok es kapttam egy farmeres polos parasztot(falusi fiut).
kettő között vacillálok-mindkettő esetében vicces, bárkit is oszt.
:)
Már megint,mint a másik fórumban:D
Ki is az a bizonyos nő?
Bárcsak mindenkivel ennyit foglalkoznánk,mint amennyit itt egymással,akik beszólogatnak másoknak.
Csak hát vannak olyanok,akik beszólogatnak,aztán sunyin töröltetik magukat.Az a rosszabb,ha valakit elüldöznek,mert hagyja magát.
"37 év után",így érthetőbb.
Te meg amúgy sem voltál sosem ehhez szokva.
Te gusztustalannak tartod,más viccelődik ezzel.
Süt a cikkeiből.A hozzászólásaiból.Ő még éles helyzettel nem példázódott,mint pl te.
Ez az énkereséses dolog,meg a belső világ az agyára ment szerintem,bár lehet,hogy mindig ilyen volt.
A társkeresős írása szerinted normális?
De az írással tanuljon életrevalóságot is:D
Bár ha jó álomvilágban élni...
leszek a könny, leszek a bánat
leszek a sors ami nyúl utánad,
leszek a kéz, leszek a tested
leszek a sír ami van feletted
Szerencsére olyan példa van előttem igazi szerelemre,komoly,szeretetteljes párkapcsolatra,hogy azt semmi sem múlja felül.Semmilyen könyv,semmilyen film,semmi.
Amúgy olvasok sokmindent:)
Nem idézek Fodor Ákost,meg Márait,meg másokat sem,de hülye attól még nem vagyok.
Rengeteg mindent megtanultam amellett a bizonyos ex emllett:D,Nem tőle,hanem az élet tanított meg rengeteg dologra.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a szigorúbb katolikus iskolákról?
- Gyors fogyás, szigorú diéta.2008.szeptember22-től.
- Szerintetek nagyon kemény diétával...de tényleg nagyon szigórú....mennyi a max. amit lelehet adni 2hét alatt?
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Apa kontra anya, avagy szigorú az engedékennyel!
- Hüvelygombám van és a doki azt mondta szigorú diétát kell tartanom.Volt már akinek ilyen esetben diétáznia kellet?