Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Párolt vegyes zöldség recept

Párolt vegyes zöldség recept

Elkészítési idő 40 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 71 kcal
Zsírtartalom 3,35
Szénhidráttartalom 6 gramm

A Párolt vegyes zöldség hozzávalói:
3 g vaj
50 g brokkoli
50 g karfiol
50 g spárga
50 g (zöld színű mélyhűtött) zöldbab
tengeri só


A Párolt vegyes zöldség elkészítési módja:
A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük. A hozzávalókat külön kis edényekben sós vízben megfőzzük. A vajat megolvasztjuk és tálaláskor a zöldségekre csurgatjuk.

Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom a csirkemell vagdalt mellé!


Kategória: Köretek receptjei


A párolt vegyes zöldség elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook