Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Párolt padlizsán, cukkini recept

Párolt padlizsán, cukkini recept

Elkészítési idő 35 perc

A Párolt padlizsán, cukkini hozzávalói:
1 közepes padlizsán
1 közepes cukkini
2 nagyobb szív paradicsom,
1 kanál kacsa zsír
1 kis fej mogyoró hagyma, 1 gerezd fokhagyma
só, citromlé,friss petrezselyem


Párolt padlizsán, cukkini

A Párolt padlizsán, cukkini elkészítési módja:
A zöldségféléket jól megmossuk, a héját letisztítjuk, majd felkockázzuk, és enyhén besózzuk. A hagymát, és a fokhagymát apró kockára vágjuk. egy serpenyőbe tesszük a kacsazsírt, beletesszük a hagymákat üvegesre pároljuk, majd rátesszük a sózott zöldségféléket, és pároljuk, ha igényli pici vizet öntünk alá. A paradicsom héját leszedjük, cikkekre vágjuk, majd a zöldséghez adjuk, pár csepp citrom is mehet rá, majd amikor roppanós a zöldség, rászórom az apróra vágott petrezselymet, ha kell még sózom. Jó étvágyat!

Rizzsel tálaltam!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A párolt padlizsán, cukkini elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook