Párkapcsolati támogatás (beszélgetés)
Köszönöm!!!
Nálam ez a hozzáállás hozott majd 38 évnyi, zökkenőmentes házaséletet...
Te alapvetően soviniszta vagy! És ez nem kellemes!
És régről ismerlek! :(
Egyetértek.
Annyi kiegészítéssel, hogy örülnék, ha a Párom - mással szemben - kiállna mellettem. Aztán, ha nem ért egyet velem, azt négyszemközt beszéljük meg! De én is teljes mellszélességgel állok ki mellette.
Elmondom a véleményem, természetesen csak annak, akire tartozik,nem égetem más előtt, viszont el is várom, hogy elmondják, ha valamit nem jól cselekedtem, mondtam.
Házasságnak, családi-baráti kapcsolatoknak számomra lényeges momentuma az őszinteség, nagyon fontos, hogy megtudjuk beszélni indulatok nélkül.
Azt gondolnám, mindenkinek meg kell hagyni bizonyos felségterületet, amin belül ő dönt és ő cselekszik!
És ha neked nem tetszik - akkor lépj hátra három lépést és ne kritizáld és ne szólj bele!!!
És magadnak is tarts meg egy ilyen területet!
Ez a normális.
Ha kiállsz mellette akkor is mikor badarságot beszél, a te megítélésed is az lenne mint az övé. Attól hogy valaki nem illik a képbe, nem kell másoknak az egész családre rossz szemmel nézni.
Ki hogyan reagál a társa véleményére, ha nem ért egyet bizonyos ügyben. Konkrétan arra gondolok, hogy olyan dolgot csinált, vagy mondott a párja, amit nem kellett volna. Ti kiálltok mellette, vagy elmondjátok a saját nézeteteket, ami nem egyezik az övével?
Házasságban élek, de többször megkaptam a férjemtől azt, hogy nem állok a pártjára, őt állítom be hibásnak néhány esetben, amikor elmondom neki, hogy tényleg a másiknak van igaza a meglátásom szerint.
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Nagycsaládosnak lenni a támogatások miatt?
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?