Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Párkapcsolati támogatás fórum

Párkapcsolati támogatás (beszélgetés)

15. Hansika (válaszként erre: 14. - Hansika)
márc. 14. 20:53
Ki a Coca-Colát issza, az nem ostoba soviniszta.
14. Hansika (válaszként erre: 12. - Anyagi)
márc. 13. 21:37
de hát nem is ismersz.
13. Anyagi (válaszként erre: 8. - 6a3305a74b)
márc. 13. 18:57

Köszönöm!!!

Nálam ez a hozzáállás hozott majd 38 évnyi, zökkenőmentes házaséletet...

12. Anyagi (válaszként erre: 6. - Hansika)
márc. 13. 18:55

Te alapvetően soviniszta vagy! És ez nem kellemes!

És régről ismerlek! :(

11. Sirga (válaszként erre: 9. - Kedvesenfanyar)
márc. 13. 12:28

Egyetértek.

Annyi kiegészítéssel, hogy örülnék, ha a Párom - mással szemben - kiállna mellettem. Aztán, ha nem ért egyet velem, azt négyszemközt beszéljük meg! De én is teljes mellszélességgel állok ki mellette.

10. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 13. 11:35
Kiállok mellette akkor is, ha nincs igaza, de véletlenül sem úgy hogy másoknak azt mondom, hogy igaza van. Természetesen négyszemközt megmondom neki, ha tényleg úgy van, hogy ő téved.
márc. 13. 10:57

Elmondom a véleményem, természetesen csak annak, akire tartozik,nem égetem más előtt, viszont el is várom, hogy elmondják, ha valamit nem jól cselekedtem, mondtam.

Házasságnak, családi-baráti kapcsolatoknak számomra lényeges momentuma az őszinteség, nagyon fontos, hogy megtudjuk beszélni indulatok nélkül.

8. 6a3305a74b (válaszként erre: 5. - Anyagi)
márc. 13. 10:35
Ez a gyakorlat azért is jó, mert meg lehet éreztetni a társsal, hogy markánsan mellette állunk annak ellenére, ha nem is mindenben értünk egyet!
márc. 13. 10:14
Ezt én is sokx megkaptam. Rákerdeztem, bologató kutyát akarsz itthonra? Mert akkor nagyon mellé lőttél....
6. Hansika (válaszként erre: 5. - Anyagi)
márc. 13. 10:12
a konyha az nagy terület..-))
5. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 13. 10:09

Azt gondolnám, mindenkinek meg kell hagyni bizonyos felségterületet, amin belül ő dönt és ő cselekszik!

És ha neked nem tetszik - akkor lépj hátra három lépést és ne kritizáld és ne szólj bele!!!

És magadnak is tarts meg egy ilyen területet!

4. 55Judit (válaszként erre: 2. - Bnedora)
márc. 13. 09:09
Lehet hogy a testvéreivel ért egyet.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 13. 09:08

Ez a normális.

Ha kiállsz mellette akkor is mikor badarságot beszél, a te megítélésed is az lenne mint az övé. Attól hogy valaki nem illik a képbe, nem kell másoknak az egész családre rossz szemmel nézni.

márc. 13. 08:58
Az én férjem sosem áll ki mellettem, nem véd meg a testvéreivel szemben. Így fogadom el, ilyen és kész. 50 év után úgy sem tudom megváltoztatni.
márc. 13. 08:43

Ki hogyan reagál a társa véleményére, ha nem ért egyet bizonyos ügyben. Konkrétan arra gondolok, hogy olyan dolgot csinált, vagy mondott a párja, amit nem kellett volna. Ti kiálltok mellette, vagy elmondjátok a saját nézeteteket, ami nem egyezik az övével?

Házasságban élek, de többször megkaptam a férjemtől azt, hogy nem állok a pártjára, őt állítom be hibásnak néhány esetben, amikor elmondom neki, hogy tényleg a másiknak van igaza a meglátásom szerint.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook