Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Parázsban sült fűszeres burgonya recept

Parázsban sült fűszeres burgonya recept

A Parázsban sült fűszeres burgonya hozzávalói:
5 közepes nagyságú burgonya
2 evőkanál őrölt pirospaprika
fél teáskanál kakukkfű
fél teáskanál rozmaring
1 teáskanál fokhagymapor
1 teáskanál só
1 teáskanál bors


A Parázsban sült fűszeres burgonya elkészítési módja:
A fűszereket jól összerázom, egy kiüresedett sószóróba. Burgonyákat alapos mosás után, héjával együtt 4 részre vágom, beszórom a fűszerrel mindkét felét, és összeillesztem utána mind a 4 cikket eredeti állapotába, majd becsomagolom alufóliába, beteszem őket a parázsba. 2 percenként megforgatom. Kést beleszúrva ellenőrzöm mikor sült meg a krumpli. Ha már könnyen behatol a kés, akkor elkészült. Grillezett húsok mellé kitűnő köretnek.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A parázsban sült fűszeres burgonya elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook