Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Paradicsomos, zöldborsós csirkeragu recept

Paradicsomos, zöldborsós csirkeragu recept

Elkészítési idő 40 perc

A Paradicsomos, zöldborsós csirkeragu hozzávalói:
Hozzávalók:
40 dkg csirkemell
60 dkg mirelit borsó
1 kisebb hagyma
1 nagy paradicsom
friss zöldpetrezselyem
olívaolaj
só, bors
Elkészítése:


A Paradicsomos, zöldborsós csirkeragu elkészítési módja:
A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, majd olívaolajon megdinszteljük és hozzáadjuk a felvagdosott húst is. Fűszerezzük, majd a paradicsomot meghámozzuk és pépesítjük, felöntjük vele. Mikor félig kész belekeverjük a borsót és a felvagdosott zöldpetrezselymet. Ha szükséges felöntjük egy kevés vízzel és puhára főzzük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A paradicsomos, zöldborsós csirkeragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook