Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Paradicsomos káposztafőzelék útifűmaghéjjal sűrítve recept

Paradicsomos káposztafőzelék útifűmaghéjjal sűrítve recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Paradicsomos káposztafőzelék útifűmaghéjjal sűrítve hozzávalói:
- fél kg káposzta
- 300 g sűrített paradicsom
- 4-5 evőkanál eritrit
- 2 csapott evőkanál útifűmaghéj liszt


A Paradicsomos káposztafőzelék útifűmaghéjjal sűrítve elkészítési módja:
A káposztát vékony csíkokra vágjuk, feltesszük főni annyi vízzel, ami éppen ellepi. Ha megfőtt a káposzta, folyamatosan kevergetve hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és az édesítőt. Pár perc alatt összefőzzük, majd levesszük a tűzről és gyorsan! kevergetve apránként hozzászitáljuk a lisztet. Még pár percre visszatesszük főni.


Kategória: Főzelékek receptjei


A paradicsomos káposztafőzelék útifűmaghéjjal sűrítve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook