Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Paradicsomos burgonyafőzelék recept

Paradicsomos burgonyafőzelék recept

Elkészítési idő 30 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Paradicsomos burgonyafőzelék hozzávalói:
50 dkg új burgonya,
0,5 l passzírozott paradicsom,
2 ek. kacsazsír,
2 ek. liszt,
2 ek. barna cukor (vagy édesítőszer)
ízlés szerint: patikasó, bazsalikom


A Paradicsomos burgonyafőzelék elkészítési módja:
A vékony karikákra vágott és jól megmosott burgonyát annyi vízzel tettem fel főni, hogy a burgonyát elfedje. A zsírból és a lisztből paradicsommal feleresztett világosbarnára pirított rántást készítettem, amelyet a puhára főzött burgonyához kevertem. Ezután sóval, cukorral, bazsalikommal ízesítettem és ismét felforraltam. Tetszőleges feltéttel fogyaszthatjuk.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Főzelékek receptjei


A paradicsomos burgonyafőzelék elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook