Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Paprikás krumpli pásztorosan, bográcsban recept

Paprikás krumpli pásztorosan, bográcsban recept

Elkészítési idő 80 perc

A Paprikás krumpli pásztorosan, bográcsban hozzávalói:
1-2 fej vöröshagyma
1 kg burgonya
1 kanál pirospaprika
1 jó fakanálnyi disznózsír
10-20 dkg házi füstölt kolbász

bors
1-4 gerezd fokhagyma (ízlés szerint).


A Paprikás krumpli pásztorosan, bográcsban elkészítési módja:
A sertészsírt a bográcsba helyezzük. Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a fűszerpaprikát, elkeverjük, alá kevés vizet löttyintünk. Most hozzáadjuk fokhagymát - én jó sokkal szeretem - majd felöntjük vízzel. Ha forr hozzáadjuk a krumplit amit puhára főzünk benne. Az ételt közben ízlés szerint sózzuk, ha van borsozzuk is. A végén 2-3 percre a karikára vágott kolbászt adjuk hozzá. Ha kész a bográcsot levesszük a szolgafáról és kínáljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A paprikás krumpli pásztorosan, bográcsban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook