Paprika szendvics recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória 100 kcal
Zsírtartalom 250 gramm

A Paprika szendvics hozzávalói:
4 személyre
8 db TV paprika
l cs. 15 dkg-os juhtúró
2 dob. sertésmájkrém
1 dob. (75 g-os) húskonzerv
1 cs. teavaj
4 db. főtt tojás
ízlés szerint mustár, pirosarany, só, bors


A Paprika szendvics elkészítési módja:
A vajat a májkrémmel, a húskonzervvel, a juhtúróval, a mustárral, a pirosarannyal és végül a kockára vágott főtt tojásokkal összekeverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A kicsumázott zöldpaprikába a krémet beletöltjük. Hűtőszekrénybe rakjuk. Tálaláskor karikára szeleteljük és kenyérrel szendvicsként fogyasztjuk. Hütőbe 2 napot is eláll, ezért többet is lehet belőle készíteni.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A paprika szendvics elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook