Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Papírlap vékonyságú tésztát (élesztős) kakaóstekercshez hogyan készítsek? fórum

Papírlap vékonyságú tésztát (élesztős) kakaóstekercshez hogyan készítsek? (tudásbázis kérdés)


13. SzánI. (válaszként erre: 10. - Elbb)
2012. nov. 1. 15:48

A bundell tészta is vastag. Ez sem az.


Bár állati fincsi lehet. :d

12. SzánI. (válaszként erre: 7. - 23fb4c6db7)
2012. nov. 1. 15:47
Ez is nagyon jó, ilyenre sikerült, de ez sem az a papírlap vékonyságú :D
11. SzánI. (válaszként erre: 3. - 23fb4c6db7)
2012. nov. 1. 15:45

Kakaós csokis krém:



Krém: saját kitaláció:D

20 dkg tejcsoki

10 dkg Rama

7 dkg kakaópor (nem cukrozott)

23 dkg porcukor

2,5 dl tejszín

(ha kell még bele, 1 dl tej)



Nagyon finom, sokkal jobb mint a sima cukor kakaóporral és vajjal.

10. elbb
2012. nov. 1. 14:42
2012. nov. 1. 14:40

addig meddig agyaltam míg eszembe jutott a neve rendesen.))

dolce nero kifli.

8. elbb
2012. nov. 1. 14:35
az ilyen réteges tésztájú sütik alapja legtöbbször a blundel tészta.
2012. nov. 1. 14:30

nézzétek csak mit leltem..ennek a tésztája olyan ,mint az álom!


[link]

2012. nov. 1. 14:14

Ehhez a csigához tényleg a croissant lesz a megfejtés. Nem két perc elkészíteni, de gondolom, ha ilyen elszánt vagy, ez nem gond :o)


[link]


Amikor félbe hajtod a tésztát, meg kell szórnod kakaóval.

5. 23fb4c6db7 (válaszként erre: 4. - Vikasz)
2012. nov. 1. 14:14
á nem..nem leveles a tésztája..olyan kelt tészta..szépen látszik,hogy megvan kelesztve,de valami nagyon kis vékony a tészta.
2012. nov. 1. 14:11
Szerintem hájas vagy leveles tészta lehet. A sima élesztős nem lesz ilyen.
2012. nov. 1. 14:11

hú Te..ez minálunk néró csiga néven van..úristen,hogy én ezt mennyire imádom..olyan kis különleges íze van..


de nem tudom,hogy hogyan csinálják.((

ennek valami más tésztája van..sok bele az 5dkg élesztő.


hogy csináltad a kakaós krémet bele?

2012. nov. 1. 14:04

Még mindig azt a kakaóscsigát szeretném elkészíteni, ami a naplómban a képek között van.


Papírlap nagyságú marad sütés után.


Már megpróbáltam elkészíteni, de sima hagyományos élesztős kakaóskalács/kakaóscsiga vastagságú lett a tésztája.


1 kg liszthez ha kevesebb élesztőt teszek, akkor jobb lehet? 1 kockával tettem bele.


Amúgy a krém nagyon finom lett, és a csigusz is, és hamar el is fogyott, csak nem lett papírlap vastagságú az élesztős tésztám.

2012. nov. 1. 14:01
Papírlap vékonyságú tésztát (kakaóstekercshez) hogy készítsek? (élesztős)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook