Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Pangásius márványsajttal recept

Pangásius márványsajttal recept

A Pangásius márványsajttal hozzávalói:
4 szelet tengeri halfilé
15 dk gmárványsajt
1 dl tejszín
1 citrom
vegeta
őrölt bors
kis darab vaj
olíva olaj


A Pangásius márványsajttal elkészítési módja:
Serpenyőben felmelegítünk kb. 2 dkg vajat kb. 1 evőkanál oliva olajjal. Rátesszük, az előzőleg citromlével meglocsolt, még fagyos halszeleteket. Megszórjuk vegetával, borssal. A halszeleteket megfordítva a másik oldalukat is vegetázzuk és borsozzuk. A saját levében megpároljuk, majd amikor már a filék kifehéredtek, megszórjuk az összemorzsolt márványsajttal. 1-2 perc sütés után aláöntjük a tejszínt is. Most már csak forrásig hevítjük, majd elzárjuk alatta a tüzet. A halból kisült szaft, a sajttal és tejszínnel sűrű mártást alkot, amit a köretként tálalt párolt zöldségek köré önthetünk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A pangásius márványsajttal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook