Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Paleos piskótám almával és meggyel recept

Paleos piskótám almával és meggyel recept

Elkészítési idő 45 perc

A Paleos piskótám almával és meggyel hozzávalói:
6 tojás
8 púpozott ek.darált dió vagy mandula
1 kk citromlé vagy reszelt citrom héja
3 ek édesítő (ízlés szerint)
vanília vagy aroma
meggy a mélyhűtőből
1 hámozott reszelt alma
1 marék mazsola
fahéj


A Paleos piskótám almával és meggyel elkészítési módja:
Szétválasztom a tojások fehérjét és sárgáját. A fehérjéből kemény habot verek.A sárgájába belekeverem az édesítőt, a vaníliát, a citromot és a diót. az almát összekeverem a fahéjjal.Óvatosan beleforgatom a fehérjét és sütőpapírral kibélelt kör alakú tortaformába teszem.Rárakom a meggyet és az almát, egy picit belenyomkodom a meggyet a belsejébe. 180 fokra előmelegített sütőben kb fél órát sütöm.(tűpróba)

Az alaprecept a paleos oldalakról származik, azt változtattam meg egy kicsit.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A paleos piskótám almával és meggyel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook