Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Én úgy irigylek mindenkit,aki ilyen szépen megterít,meg kaját díszít.Ha látnátok,hogy hogy étkezem...simán megeszem a mikrózható dobozból a vacsorámat.Legalább nem kell külön tányért mosogatni.
Csak úgy eszembe jutott,elég sok ételes fotót láttam mostanában.
Valamelyik nap néztem a tv paprikát,van egy olaszos műsor,egy idősebb hapsi készít isteni olasz fogásokat.
Ne ezek elmentek egy hajóval,kifogtak rákokat,meg kagylót és még ott a hajón megfőzték petrezselyem,fokhagyma,fehérbor,és ráborították a tésztát...abban a pillanatban azért a tál tésztáért gyakorlatilag ölni tudtam volna,olyan baromi jól nézett ki:DDD
Most már több csoport is van a facebookon, nem mind szigorú.Meg inkább csak azt nem kedvelték, ha valaki pl. túrós vagy tejfölös dolgot dicsőített.Valahol érthető is, mert ha egy teljesen kezdő odamegy, nem érti, hogy akkor mit is lehet enni és mit nem.Elég sokuknak komoly betegségük van, vagy abból gyógyultak, azoknak létszükséglet a szabályok betartása.
Az ész nélküli edzést én Cukormentesnél látom főleg, nem is értem igazán.Becsszóra nem szeretnék olyan csípőt, mint neki van.Úgy néz ki, mint egy kamasz fiú.Na az nem én vagyok.Pedig nekem még pocakom is van.
Azt reméltem megmondod hol keressem a gumókat.:( De most komolyan kimegyek, és nekiállok megpiszkálni, meg kicsit noszogatni, mert ebből így nem lesz szüret.
Amúgy én 2011-ben, első paleós évemben vettem a zíberctől olyan batátát, aminek így több méterre lógott le a levele, igazából dísznövény volt. Na én annak a kis gyökérgumóit szépen megettem és jó volt.Most is lehet olyat kapni,van zöld, meg sötétlila levelű is.
nekem semmi bajom nincs tőle, de hallgatok rád. nagyon ritkán jön rám. a zab meg a lányom miatt (is) volt. a paleoval meg vele is kompromisszumot kötöttem, hogy inkább a zabliszttel készült pizzát egye. :-)
jajajajaj, azért csak nem lesz semmi baj!!!! :-)))
Mások meg a tojástól kapnak anafilaxiás sokkot...
Szerintem az a te egyéni érzékenységed miatt lehetett inkább.
Úgy értetettem, hogy majd én mondom neki, az kell.
TCS biztos nem. Ő nagyon kemény :D nála már a sok gyümölcs is halálos bűn :)))
Igen! Én is ezt láttam az egyikből ki is jöttem, mert nekem tól katonás volt, aztán egy másikból is kijöttem, mert ott meg mindenki minden sz@rt megosztott, amit aranyosak talált... áhhhhhhh...
most leginkább itt pofázkodom, meg a facén a ketogénben.
Nagyon kevesen sportolnak úgy, mint mondják szerintem...
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?