Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Mit mondtál? A népdalokat, azt igen.:))
Szerintem meg jól megtréfáltad a bandát.Sajnos elég sok "gyári hasonló" van nálunk, amiatt nem is volt gyanús.
A harmadik hsz-nál megnéztem a lapját.
Vidám népdalocskákat keresek meséhez, kellene segítség... :) Erről tudtam, ki az...
ha csak csapágyas akko asszem nem olyan drága.
drukkolunk.
Ez most megint szívatás? :)
Tudom hogy rossz a kocsid, de van benne ilyen alkatrész?
Ismerős a szitu. Az ir fórumon is volt néhány csaj. Küldtünk neki csomó anyagot e-mailben. Írtuk olvassa át alaposan, akár többször, vagy akár csináljon jegyzetet. Pár nap múlva jött újra és olyanokat kérdezett, ami tök alapvető, és tudnia kellett volna. Na az ilyen fel tud idegelni. Olvassa el amit küldtünk és kész. Nem?
Mondjuk a paleoval az a jó, hogy sokkal egyszerűbb:)
Csak egyetérteni tudok azzal, ami a konzekvencia volt látogató-nagyon régi játékának: hogy nagyon kedvesek vagytok az újakkal.
De olyan jót szórakoztam :D
szóval akkor ez volt az, amire ugranak népek?
:-)))
Igen, bevallom, először rémes lelkifurdalásom volt, aztán belejöttem, és mikor nagybetűvel kezdtetek írni, megint jött a lelkifurdancs, de megint belejöttem.
Többször is próbáltam jelezni, pl a pöszeséggel, meg a legelején kifejezetten szándékosan bebuktattam magam, aztán azzal a hsz-el, amit az előbb kiemeltem, ott le is írtam, szó szerint, hogy csak látogató vagyok, de semmmmmmmi, mondom, jó! Akkor nesztek!
Egy grízes tésztát?Utána egy puding?:-)))
Azért jót kacagtál magadban,ugye:-)))
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?