Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Nálunk abba nem kell Vegeta!
Valahogy a mi családunkban egyáltalán nem ismert. Anyukám se, anyósom se használja. Én se használom soha. A húslevesbe előbb teszek gyömbért, mint Vegetát.
Megjegyzem előre összekevert dolgot is ritkán használok, leginkább indiai fűszerkeverékek valamelyikét és kizárólag olyat, amiben nincs só, meg egyéb adalékok, csak a fűszerek magukban.
Nekem is van otthon,felhígítom szifonban,nyomok bele egy szénsav patront,és ráengedem egy pohár Jack-re:DDD
Hátha olyan lesz...:DDD
hát régen volt az a izé... köhögés ellen, valami e betűvel kezdődött a neve vagy mi volt az, gyógyszertárban árulták, na abban volt asszem olyan dolog ami a kólában van. Csak az a gond, hogy a kólában meg más is van ami gonosz.
jaj mi is volt a neve annak a löttynek...
A vegeta helyett a kertemben termő lestyánt használom már évek óta.Ebből készül a bolti vegeta is, csak telenyomják E-621-el, meg minden nem belevalóval.
Fűszerkeverékekről is teljesen leszoktam,só, bors, fokhagymasó, majoranna, őrölt kömény, babérlevél, amit használok.
Így van, mármint az epével kapcsolatban. A legkoncentráltabb reggel. Akkor 3 tojás teljesen kiüríti, még egyszer viszonylag koncentráltan telítődik. Ezért lenne ideális a régen estebédnek nevezett étkezés.
Ja, és persze nem úgy van, hogy az epe vár, amíg nem eszel zsírosat, ha kell akkor estig ott figyel :(
Ha nem eszünk zsíros reggelit, akkor is ürül -ennek egyik jelen lehet az émelygés -, csak akkor nem tökéletesen, ami elősegítheti az epekőképződést.
Kb. ennyire emlékszem a tojáskönyvből (Légrády).
boltban is van, mondom... csak nagyon drága. Én sem kutattam fel csak mondták páran, de annyit nem adok érte.
SZombaton birkát vágunk, megy a combikája a füstre, legközelebb meg kolbászt töltünk. tudom, városon ez nem megoldott. Mondjuk nekem fura ez is hoyg kiköltözik az ipse falura, de ő nem paraszt, nem fogja meg a kapát, befüvesíti az udvart, aztán jajgat hogy hetente nyírni kell, és megveszi a boltban a kétes eredetű zöldséget sok pénzért. Ja és a szemetet meg elégeti, mert drága a kommunális. Szagoltam a hétvégén is rendesen.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?