Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Nekünk az lesz a buli, hogy a kutyát nyugtatjuk... Mindig ez van, a régi kutyánk is majd meghalt szilveszterkor ez is. Mindegy is akármennyire szerettem bulizni szilveszterezni azt mindig utáltam, az olyan kötelező jellegű volt.
De aki megy, annak vidám estét, finom vacsorát, és jó mulatást!!
Az volt a Sz.blogon a poszt címe, hogy : Ha feldobják ketontest, ha leesik kóma.
Így próbálj keresgélni nekem feldob sokmindent, de m ost nem nézem meg őket.
Egyébként azt a posztot TCS írta kivételesen, és meséltétek, hogy balhé volt köztük, lehet, hogy ez is el lett távolítva...
Sziasztok.
Boldog új évet mindenkinek.
Juniusban elkezdtem a paleót 20kg akartam idén fogyni.Ez nem sikerült.10kg fogytam.Ami érdekes,megígértem magamnak ha 10 kg meg lesz,veszek magamnak egy gyümölcsös joghurtot.Ezt régen naponta ettem.Tegnap megvettem.ugyanazt a márkát amit addig naponta ettem...elcsodálkoztam...ez volt az amire annyira vágytam????Egyáltalán nem találtam már finomnak.
25 éves jubileum? :D olyanon én is voltam :D csak Egerben :DDDD
Tessék hangulatba hozni magad!!!! Nincs annál rosszabb mint kedv nélkül lenni egy buliban.
BUÉK!!!!
Képzeljétek tegnap Szendi Gáborral buliztam tegnap :DDDDDDDD
Mutattak be az emberkéknek, persze mindenki nevét majd elfelejtettem két másodperc múlva :DDD Jött egy srác, azt mondja Szendi Gábor :DDDD Visszakérdeztem.Mire ő igen miért? Hát mondom, te leszel az egyetlen akinek nem lesz gond megjegyezni a nevét :DDDDD
BUÉK!
Előalszotok a Szilveszterre? :)
BUÉK! :)
Megyek készülődni, mert lesz egy kis vendégség. :)
Mindenkinek jó bulizást! :)
Na sikeresen megpancsiztunk! :)
Jó éjt!
tulajdonképpen én sem, de most belém bujt a kisordog, meg nem volt itt senki sem és nagyon unatkoztam, igy beprobalkoztam. :-)
de nem komoly, eredményben nem reménykedem. :-)
Én már nem megyek sehova sem. :)
Egyennlőre örülök, hogy anyósoméknál megúsztam a karácsonyt különösebb nézetütköztetés nélkül. :)
A nekem fontosakért még felvállalom a vitát, de egyébként én nem győzködök senkit. Aki akar idetalál. :)
:-D
a szokasos... :-)
de meg nem kuldtek el melegebb éghajlatra, csak celozgatnak. :-D
Ma vett neki apa egy tabletet. Teljesen fel van dobódva. Amellett most, hogy nincs suli, meg jön a szilveszter kicsit eltolódtunk. :)
Majd 2-tól lassan visszaállunk.
tényleg.
azt nem olvastam. :-D
létezhet, persze, de kar lenne érte.
Írtam, hogy egyik sem nyílik meg nekem. :)
Szerintem megszünt az oldal.
Sajnálom, mert volt benne sok fontos infó. Ezért is mentettem el anno.
nekem nem jon be ez az oldal.
neked bejon?
igen, most, hogy irod, igy mar emlekszem.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?