Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
jesszusom.... Én igazából az összes reklámozót megbüntetném aki azt sugallja hogy zabálj aztán kapjál be egy bogyót és ehetsz még, meg az összes gyógyszerreklámot, mert rossz irányba visznek. Nem az egészséged a fontos hanem az, hogy VEGYÉL.
De az avemart sokan dícsérték. Bizonyos esetekben biztos hasznos volt a szedése, ha nem is gyógyított esetleg.
A cikk lényege az volt, hogy sok millióra megbüntették az Avemar gyártóját, mert azt mondta a szerről, hogy használ!
Szerintem a hatóságoknál van egy csoport, ami azzal van megbízva, hogy a jó szerek reklámjait figyelje, és ahol éri törvényileg kössön bele.
Tcs ezt írta a facén és csatolt egy linket, amit éjjel még meg tudtam nyitni. "Sok ilyen készítmény van mint az alábbi cikkben szereplő Avemar. Sajnos rettentő károkat okoz. Persze a kemoterápia sem ártatlan bárány és ráadásul a hatékonysága is alig alig jobb mint a természetgyógyászati módszereknek és szereknek."
A vg.hu-n volt a cikk, amit csatolt, de nekem már nem nyitja meg a gépem, lehet, törölte a portál. Hahaha! :D
Baracklekvárt úgy készítettem, hogy csak odatettem főzni oszt jóvan. Végén kis stevia.
Olvastam, hogy lehet kapni pektint, de azt hittem csak úgy nature... Amiket én találtam az mind tartósítószeres pektin. Azt nem vettem meg.
Kimarad pár kanál baracklekim tegnap a főzés végén. Azt jó keserű étcsokival megettem.....
Nálam heti program fiam pizzája.Sajnos csak a gabonás megy még neki, de legalább az enyémet szereti, nem a boltit és nem a pizzeriaból.Saját pizzaszószomat rakom rá neki.
Talán egyszer megeszi a karfiolos vagy maglisztes pizzámat is.:)
Csak az Inka kávé gabona szerintem.
Én naponta teszek a zsírtejes kávémba koff. mentesből is és tökéletes.:)
Melyiktől lettél rosszul?
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?