Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Én kb az 50 USD-t nézem eddig.
Azt írja aposta, hogy 22 euróig minden mentes. 22-150 euró között áfás. A felett vámköteles.
Most épp azt csináltam, hogy rendeltem egy nagyobbat, mert anyuéknak is kellett ez-az. Anyósomnak is. Ahogy nő a rendelési összeg nő a kedvezmény is, és belefér még mindig egy 4 dolláros csomagba sok minden. Így ha megfogják áfa ügyileg, akkor az iHerbes mennyiségi diszkontból, meg a kevesebb csomag-kevesebb szállítási költségből már majdnem kifizetem az áfát aztán lassan ott is vagyok mintha több kicsit rendelek.
jaj te nem vagy fészbukon?
már nem tart, tegnap délig még meghosszabbították, hogy azóta tettek-e még hosszabbítást azt nem tudom, mert itt nem elérhető a fész.
hát az, hogy ha rendelsz a jaffától egy napfényvitamin könyvet, és beírod megjegyzésbe h d-vitamin, akko ajándékba kapsz egy paleolit táplálkozást. nekem meg az megvan, hát összeálltam a ujpaleos kolléganővel, féláron tök megéri neki is meg nekem is.
Ezt pl írtad, hogy penészt elöli. A penészfolt is eltűnik, vagy csak kipusztul a telep? Én ui. elmaszatoltam pár csepp atomidinet egy sarokban ahol volt egy kis penész. De a penész nem tűnt el. Nem is nőtt azóta, szóval lehet hogy elölte, csak a foltja ott maradt.
Hipóval a folt eltűnik, ezért nem tudom a jódnak is el kell-e távolítani foltot.
hehe, én is csomagot várok, a aszalómat meg a napfényvitamint ajándékkönyvvel.
az má két csomag.
Szerintem nagy kulonbsegekre ne szamits.
Bar majd ugy is leirod.
Nalam most fogyott el egy uvegcse nascent eppen (nem lattam elore, mert teljesen sotet az uveg, tehat egy uveg valamivel tobb, mint egy evig volt eleg, hogy en hasznaltam neha peneszre is alkalmankent 2-3ml-t. Ha a nascent jodot akar tomenyen vagy higitva racseppented peneszes feluletre, elpusztitja es elparolog nyomtalanul, nem marad sarga.
Engem is a tapasztalatok erdekeltek rola, mert a kemiahoz en se ertek, de Sircus iranyitotta ra a figyelmem eredetileg.
Es eszembe sincs a mennyiseget, amit szedunk megnovelni mega mennyisegekre, minek, ha masok vallaljak, hogy kiserleti egerek lesznek ;)
A lugol's-t nem fogjak betiltani, amerikaban mar eleg nagy ra a kereslet, nem hiszem, hogy a magyarok erdeklodesere a piac ott megrendul.
Azt szoktak betiltani, amit el lehet adni gyogyszerkent, peldaul a dmsa-t, ami gyogyszerneven Chemet, azt betiltottak nemreg, hogy otc (over the counter) hozza lehessen jutni.
Eddig szedtem az Atomidine-t - még nem fogyott el, de kéne még egy üveggel ha így nyáron kétfelé vagyunk legyen. Így gondoltam rá, hogy rendelem inkább a nascent iodine-t. @ntea naplójában láttam egy vizsgálatot is abban az is látható hogy ez a fajta az egyik legkevésbé szennyezett. Kíváncsi vagyok arra is, hogy tényleg érezni-e valami pluszt, mint ahogy írtam a hozzászólók így vélték. Nincs iHerben. Ha Eu-s kereskedőtől rendeled, akkor nem fenyeget a veszély, hogy megfogják a vámon. (nekem most 2 iHerbes csomagomat megfogtak áfára -fene vinné őket)...
Sajnos a posta elég drága, de pl vannak az eBayen is kifejezetten étrendkiegészítős kereskedők Eu ból származók, kedvezőbb szállítással, mert nem dhl-lel küldik. Akiknek boltja is van linkelve, meg több ezer terméket eladott, az gondolom hogy megbízható. Én már olyanoktól mást is vettem nem találtam különbséget az iHerbről kapott cuccokhoz képest.
pedig nagyon egyszerű ám.
Indulásnak egyél reggelire egy kis szalonnástojást uborkával :D
Köszönöm este belemerülök .Uggggyan nem tünik túl egyszerűnek.
Hogy miért ne,m tudom megnézek több étkezést életformát kihasználom az egyedüllétet és keresek majd vmi hozzám hasonló felfogású életvitelű hölgyet egyszer...
Jó reggelt! :)
Bocs, ugye a nascent jód meg az atomidine az ugyanaz? Az iHerbről rendelted?
Ne haragudj, ha kíváncsiskodok, eddig melyiket szedted és most melyiket kapod meg, nem ugyanaz?
Akkor hát hajrá. paleosan főzni sokkal egyszerűbb, bár az is hozzá tartozik, hogy akkor mindent sk. kell elkészíteni, vagy majdnem mindent.
Munkahelyeden nem tudom hogy étkezel. vannak már ételfutár cégek is, akiknek paleo menüje van. Akok nem érnek rá mindig főzni ezt is használják.
Itt ez a segítség kezdőknek,
igen.
állati finom meg jó az állaga
jaaaaj, én is azt néztem ki!!!
majd számolj be a tapasztalataidról.
egyébként nagy helyet foglal?
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?