Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Jo reggelt!
En mar nem csak az ebredesen, a reggelin is tul vagyok, es gondoltam megosztok valamit.
Ez a 14. napom. Kedztem ugye 50 gramm feherjevel, ez sajnos nem tartott ki ebedig. Ezert felemeltem 75-re. Az tokeletes volt. Egeszen vasarnap reggelig, amikor mar csak 50 gramm ment le, es a tobbi otmaradt a tanyeron.
Ma pedig csak 20 gramm ment le. Es tenyleg erzem, hogy nem kell tobb.
Ami valoszinuleg azt jelenti, hogy a vacsorat nyugodtan csokkenthetem ma, es a reggelire pedig megint jon az 50 gramm, az ebedet pedig lassan talan kepes leszek kihagyni. Az nagyon jo lesz. :-)
A merleg alldogal 77,2 korul. Ilyen mennyisegu etelnel ezt igen jo jelnek veszem.
Szep napot nektek, azt hiszem estig nem tudok itt lenni.
csak nem hiányoztam? :D:D:D
reggel megyek vissza, még 1-2hét.
olyan csíkos vagyok, mintha kerítés mögött napoztam volna, és lóg a hasam vagy 10 cm-t, ezen csak az olló fog segíteni a fogyás végén.
de a kórházban a masszőr kislány irigykedve fogdosta a combom, hogy nekem bezzeg nincs narancsbőröm, mint neki.
te átlátsz hozzánk!?!?!
bár én nem veszem ki a parikat, csak popsival felfeléfordítom, és lecsippantom a ruhájukat :D
huhúúúú, micsoda szócsatákat vívtunk Mariannal, paleo vs. atkins témában :D
de sosem hitte egyikünk se, hogy a másik rosszindulatú, arrogáns, fanatikus lenne.
a sznobság nem volt vita tárgya, mindkettem azok vagyunk :D:D:D
de mi büszkék vagyunk rád :D:D:D
harcias kenyér/nokedli/tejszín-védelmezőből aktív Paleovistává váltál. És közben megszabadultál egy csomó kellemetlen betegségtől, és nem mellesleg 18,5 kg-tól :D
Gratulálok :D
Akik fogyoznak, tudnanak tobbet is enni (en legalabbis) :D
Attol fugg, mi a keves.
De az úszás során is sokszor kell mozdítania, persze valamennyit javít a közeg.
Ezeknél (speedfitness és társai) meg, nem nagyon kell mozogni. Felvesz egy pózt és megtartja x másodpercen át, aztán kis szünet, következik egy másik tartás és az egész csak 10-20 perc, de az izmokat nagyon megdolgozza.
vagy a vizi torna, uszas.
Nem konnyu, ha az ember terde serult. :(
3 nap alatt visszater az energiad ketozisban?
Az nagyon jo!
En akkor ereztem ezt, mikor ujra edeset ettem :S
percek alatt konnyuek lettek a labaim, szinesebb lett minden.
Ahogy őkelme fogalmaz:
"Anya én nem szeretem a levest és a főzeléket, meg semmilyen zöldséget."
Most legyél okos.
Vettem neki olyan Barilla tésztát, aminek a 25% cukkíni. Ha tésztát eszik, legalább cukkínit is eszik, néha még csempészek is rá, de nem mindig sikerül, hogy meg is egye.
sose érsz a végére :D:D:D
én 3 hetet hagytam ki, reggel óta olvasok, és még vagy 30 oldal így is hátra van! D:D:D
Közben olvasok és ezt találtam: a megoldás: a fogyasztást kell a szükséges szintre leszállítani. Thompsonék helyesen mutatnak rá arra, hogy nem az elhízás a lényeg, ugyanis a metabolikus egyensúly látványos elhízás nélkül is felborulhat.
Sovány embereknek ugyanúgy kialakulhat inzulinrezisztenciája, mint elhízottaknak. A pozitív energiaegyensúlyt csökkentheti a sport is.
Ti, akik fogyóztok, elég keveset esztek?
garamond, én sem a fogyásom miatt kezdtem el az Atkinst, hanem a lányomnak mutatandó példáért :D
ne cseszegessem már a 85 kiloja miatt, ha én 120 vagyok!
ma már ő 68, én 93.
mellesleg a cukor és pajzsmirigy miatt gyógyítása miatt álltunk át a paelora.
valóban érdekes!
én tök jól vagyok ketogénen. de ha gyümivel megdobom a ch-t, napokig kóválygok a visszaállás miatt!
ma megeszek minden gyümit itthon és szigorúan megtiltom, hogy hozzanak nekem a kórházba. így is kell 3 nap, mire megint könnyű leszek! és energiával teli.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?