Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Na akkor a két kutyás hsz-m után, jó reggelt!
Vámosok még sehol, gyorsan kiszaladok a postára.
Kiskutyák jól vannak :))))
Én tegnap visszakaptam a paleos könyveimet.....teljes kudarc.....nem tudom egyáltalán végigolvasta, és felfogta-e. Mit üzent? Neki ez drága......komolyan nem értem az embereket. Minden nap egy küzdés neki a cukorbetegséggel...az értékei borzalmasan ugrálnak...4-ről 30-ra egy napon belül....a sok gyógyszer meg inzulin nem drága...na ha még most nem is, majd az lesz ilyen értékekkel...megmondják a dokik, hogy nem működik együtt, és nem támogatja tovább a tb...akkor sem, ha mindent úgy csinál ahogy mondják....hiszen pont azért ugrál......ha meg öt év múlva nem lesz lába....az milyen drága lesz.....tényleg mindenki csak magán segíthet. Legalább azt megértené, hogy a sok finomított szénhidrátot el kell hagyni....áááá nemmmmm.
Kész ennyi, lezártam. Csináljon amit akar.
SK fajtatisztán XDXD
Tehát: sarki keverék
Se a kalóriákra nem figyelek, és én is 11 körül eszem, akkor éhezek meg.Nagyon szép, amit már elértél, csak a tiltott dolgokat hagyd el, a többiből egyél, amennyi jólesik.A húsokra, tojásra, zöldségekre gondolok elsősorban.Nálam leáll a fogyás, ha nem eszem eleget ezekből.
Ma milánóit csinálok, tegnap elmaradt.
meg annyit, hogy hianyoztok. :-(
De olyan szinten nincs idom, hogy el sem tudom mondani.
4 nap hajtas volt a meloban, ma es holnap pedig redonyoket szerelnek a hazban. Lesz itt felfordulas, de ha kesz lesz, nagyon fogok orulni.
jo reggelt!
Latod, ezek a legjobb peldak. Nem mentel hozza, nem mondtad neki, hogy hu de mennyire jo, viszont o felfigyelt ra, es most mar o akar segitseget/tanacsot kapni toled.
Most tenyleg megmentettel egy embert a sajat peldadon keresztul. Ez szuperjo!!!
Jóóó reggelt mindenkinek (amúgy:))
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy szerintetek a csillagtököt is meg lehet csinálni bolognai töknek? Mer' kaptunk egyet anyóstól, hogy rántsam ki, de minimális ingert sem érzek rántott tököt enni.
jesz, áj em ö warrior:)
Bár épp nem volt szándékos... :)
Érdekes, engem inkább a csoki szokott ellátni többletsúllyal, de hát máshogy működik mindenki:)
Pláne, aki hozzászokott a ketohoz. Én sosem voltam ketogén étrenden.
Azért sikerélmény is van.Tegnap a hentes ismerősünk kérte a zuramat, hogy küldjem el neki a paleos gyors kenyerem receptjét.Miután a múltkor bementünk együtt a párommal, elmesélték, hogy én voltam a Colombo felesége náluk.Kérdezték, hova viszi a férjem ezt a sok húst, kolbászt, és mondta, hogy az asszony ezen él, paleozik és fogy vele.Na ettől többen kiájultak mögötte a sorban, hogy valaki zsíros húst, oldalst, kolbászt eszik és még fogy is! Azt mondták a hentesek, én leszek a bolt reklámja!És ezek után, ahogy a múltkor bent voltam, megismerkedtünk, szerintem rájöttek, hogy láttak már előtte is néha, de akkor még majd 20 kilóval több voltam.
Úgyhogy a hentes barátunk is fogyni szeretne, mondtam neki, hogy könnyű dolga van ennyi szép hús között.Le is írom neki a mikros bucikát, mert azt mondta, egyenlőre nem tudja kenyér nélkül elképzelni magát.
Tavaly nyáron még nem tudtam leguggolni. Idén sikerült!! Magam is elcsodálkoztam, hogy guggolva tudtam gyomlálni. Régen térden csúsztam végig a kicsi fóliánkat.
Nagyon jó, hogy nem okoz gondot a lehajolás. Így a gyomok nem sokáig élnek.
Biztos jöbban oda kellene figyelnem a kalóriákra. Meg az is baj, hogy csak 11 körül eszem először. Gondolkoztam már rajta, de mivel jó a kedvem, az egészségem, meg tudok mindent csinálni, nem érdekel a fogyás.
Már csak a kert miatt is megérte átállnod a paleora.Olyan jó érzés, hogy le tud hajolni, guggolni az ember lánya gond nélkül, és elvégzi a teendőket.Teljesen értem, amiről írsz, én is így vagyok vele.
A fogyás meg megy majd tovább nálad is,ahogy kevesebb gyümit, zabot eszel.
Jó reggelt! Korábban én is nagy ME..O vásárló voltam - ma talán csak a gasztro dolgokért mennék be. Lehet kapni fejtett fagyasztott meggyet pl nagy tételben: amit eddig vettem, nagyon szép, jó minőségű volt. A sajátom sajnos hamar elfogy.
Viszont nagyon tetszik a CBA Príma, isteni grillezett császárszalonnát árulnak, szépek és nem drágák a tőkehúsaik.
Holnap megnézem, hogy megvan-e.
Mi csábít oda annyira? Én totál kiábrándultam belőle.
olvastam a könyvet :D
nekem tetszik, persze kizárólag paleokajákkal!
Lányok!
Nagyon szeretnék egy Met.o-kártyát, hogy mehessek vásárolni. Tudna nekem segíteni valamelyikőtök?
Megkerdezem majd embertol, mert egyreszt o vasarol legtobbszor, masreszt en nem figyelem az arakat ugy.
Szalamit sose veszek, csak o.
???
Lőrinc belepisil a dinnyébe, utána már nem ehető :D:D:D
és a harcosok étrendi ideje szerint jókat ehetek este. pont te mondtad tegnap :D
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?