Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Kolleganőméké a műhelynek mondott családiház, aminek óriási gazos udvarán a sok macska közül amelyik ott megfordul, valahogy felkaroltuk Rebeccát. Nagyon szép cica lenne, ha nem lenne olyan girhes.
A házat már régóta árulták, most végre lett vevő.
Hetente 1-2x vagyok ott, az elég kevés a szelidítésre szeptember végéig, bár az anyjukat is kajálás közben szelidítgettem, de az elég kemény dió volt.
Ilyen napjaim nekem is vannak, aztan ujra feltamad az elegedetlenseg es osszekapom magam.
Nem unid meg nagyon a husevest?
Szamold ki, neten biztos mindkettorol vannak adatok.
Esetleg azt is nezd meg, milyen anyagokat tartalmaz a tabletta a hatoanyagon kivul.
Nekem semmi bajom Rekaval, csak nem tetszik, a teste legalabbis egyaltalan nem.
Ne viszonyitsd.
megérdemled, hogy itt légy :D
Bev is itt van, pedig esze ágában sincs vérkomolyan paleozni, de fülel, figyel, nevettet :D és kitalált magának egy bevpaleoféleséget, amivel szép sikereket ér el :D
és a callanetics jó!!!
Szeptemberben varnak a kardiologiara, nem fogom hangoztatni, hogy mit eszek :D
Ott valoszinuleg nagyon csunyan neznenek ezert.
:D
De jó :)
már két éve paleozol?
vagy mitől múlt el az asztma?
lassan, de biztosan :D
ennél nem is kell gyorsabb, szerintem. csak én vagyok türelmetlen :S
ahelyett, hogy örülnék, hogy degeszre zabálom magam finomságokkal, és ENNEK ELLENÉRE a vérképem csodás lett, az egészségem, lelkem, kedélyem javult, és még fogyok is ?!?!?!?! sodálatos :D
(ez most a normál paleonak szolt, nem a dinnyezabálós korszakomnak)
gratulálok a babácskához :D
kicsi szivemnek minden jóhoz joga van, és nekünk kötelességünk is megadni nekik minden jót :D
grat a repaleo-döntéshez :D
anyaként már az is kötelességünk, hogy vigyázzunk a saját egészségünkre, hogy sokáig lehessünk a csillagocskáink anyukája :D:D:D
asztam=asztma XDXDXD bocsi :D
és érettségi találkozónk lesz :)) 22 éves :)))
:D
De jó!
Tavaly nekünk is volt a telepen, nehéz volt őket kézhez szoktatni. el kell kapni, nincs más megoldás, rá kell jönniük, hogy nem bántod őket :)
sok sok kacsaszív a megoldás :)))))
Én a felülés első napi adagját megcsináltam. Nekem azért tetszik mert nem kell órákat tornáznom. És nem is minden nap. Ezt nekem találták ki.
A fekvőtámaszost nem fogom erőltetni, egyfelől mert Menyusnak igaza van olvastam a fegyencedzés első 50 oldalát (csak aztán az unokaöcsémnek nagyon megtetszett és inkább nekiajándékoztam-tanuljon már valami normális dolgot is) és nem akarom az ízületeimet erőltetni. Ha megjön az új könyv én is csinálom a fegyencedzést.
Képzeljétek múlt héten nem kaptam a könyvesboltban, azt mondták, már 3 hete nem hoznak. Neten megrendeltem, de nem nagyon érkezik.
milyen találkozót?
Mi az az asztam?
tök jó, hogy ennyire képben vagyok :S
Ja és reggel - miután elolvastam a reggeli termést - leereszkedtem a műhely porába, és megpróbáltam egy fekvőtámaszt csinálni...
Biztos nem vagyok normális, vagy legalábbis rossz társaságba keveredtem... :)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?