Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
igen :-)
(es nem is szeretnek rajta valtoztatni)
nyugodj meg, akkor is lenne :D ugyanis én paleozom, mégis van jónéhány kilo dinnye rajtam :D
mert persze megint elcsábultam a dinnyére :S
de tegnap megbeszéltük a lányommal, nagyon komolyan :D hogy szept.3-tól legkeményebb ketogén (zsíros husika némi zölddel), hogy minél hamarabb visszarázódjunk a nyárból a való életbe :D
..csak a hagymát hagyta ki...a rizzsel nem volt baja...
Tegnap nagyon megviselte az időjárás-változás + a nyaralás utáni munka - fájtak az izületei. De nem és nem és nem akar paleozni. Persze engem tisztel azért, amit végigcsináltam, csinálok - ezzel semmi gond. Ő még nem érett meg rá...
DDDDDDDDDDDDDD
Inkább nem eszik?
De jó nekem, azért az enyém mindent megeszik amit az asztalra teszek, legfeljebb megjegyzi, ilyet nem muszáj sűrűn csinálni :)
Mivel mi már túl vagyunk a 25. házassági évfordulónkon, így ez okafogyottá vált :-)
... a történet lényege: a környezetemben nem kevés pár abban az időpontban "kattant" be ...
Nem vagyok horoszkóp-hívő, de az egyszer megfogott, hogy Bikaként nekem fontos a föld....és érzem, hogy igaz. Mindig arra vágyom, hogy újra tanyán éljek, kertészkedjek.
Tudom, hogy mondtad már: ez csak elhatározás kérdése - de még nem tudom abbahagyni a munkámat. Nagyon remélem, hogy nem kell hozzá valami rossz sorsfordulat, amikor változtatni birok...
:-)
Próbáltam még ajánlani neki a becsukott szemet is, mint alternatívát....
Tegnap a tojáslevesemet is megette volna, ha lett volna bele kis rántás + kis pirított kenyérkocka...
nekem ez tetszik. :-)
A legjobb ha legkozelebb a felet karikara, a masik felet meg hosszukasra vagod, es csak az egyiket talalod. Ha eppen a masik fajtat enne, akkor mar viszed is neki :-)
Nagyon köszönöm! :)
Épp mesélni jöttem fel. Egész nap azon agyaltam, hol legyen az új épület. Legésszerűbb az utca felőli kerítésnél lenne, rengeteg ok miatt. Egyetlen dolog szól ellene: ha tényleg akkora lesz a szegénység, hogy az emberek akát élő állatot is lopnak majd, akkor ott még a kutya sem védi... Máshol meg annyira felborítja minden későbbi tervemet.
Amúgy meg (köszönve kedves érdeklődésedet!!!) tisztáztam a keret, ami már nem terem, kigyepáltam, nagyon szép megint. Tegnap egy hegylakóval a bakhátas kertelésről eszmecseréltünk, olvasgattunk. Próbáltatok ilyesmit?
minusz 20 dkg. :-)
de utanaszamoltam a kaloriaknak, szerintem ennyivel barmelyik dietanal elerheto. :-)
de ez a sutozacskos huseves ugy erzem tenyleg jo, es nem is hianyzik a zsir.
van 1 kilos kiszerelesben Franciaorszagban.
Teljes tojaspor meg szinte barhol es az fokent tenyleg nagy kiszerelesben van.
A legjobb pedig a marhahus protein. Allitolag sokkal jobb mint a marhahus maga, mert nincs benne mar koleszterin. (ami ugye minket nem zavar)
Nem, hogy délben, hanem egyáltalán nincs szükségünk főtt ételre!
Az már más kérdés, hogy vannak olyan alapanyagok, amik főzés hatására könnyebben emészthetővé válnak.
De leginkább a megszokás, ínyenckedés miatt főzünk.
:DDD
Ez már csak így szokott lenni. Én másodszorra szívtam meg C-vitalminnal a gyereknek. Valahogy eszembe se jut, hogy aszpartamot tennének bele és csak itthon néztem meg, hogy a kis aranyos rágótablettákban az van. Persze, nem kapja meg. Majd veszek NOW-t, csak menne már oviba, hogy eljussak helyekre! :DDD
(Elmehetek vele is, csak a vérnyomásom az egekbe szökken.)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?