Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Ja, ez az irodaba jaras nalunk mar regen nem tema.
Work-life balance ez az modi :-)
ne remisztgess :-) egyezzunk ki 20-ba, akkor meg ma tornazok egy kicsit :-)))
ne is emlitsd a konyveket. Egyik helyrol a masikra teszem azokat amiket el akarok olvasni, aztan el sem kezdem, mert allandoan itt logok.
A Robb Eolf konyvet ha elolvastad felaron megveszem toled. :-) De huzzal bele, mert jo lenne ha addig kuldened, amig Mo-on leszek. :-)
hat nem tudom miyenek az otthoni viszonyok, en 203 havonta egyszer egyeztetek a fonokommel, nem szokott beleszolni, hogy mit csinalok, pontosabban tudja, hogy ki nem allhatom ha beleszolnak. En hozom neki az eredmenyeket, o meg szabadkezet ad.
Szerintem ez normalis. Megfietnek tisztesseggel, nehogy mar meg babysitterkedni is kelljen felettem.
Egyebkent azt ki nem allhatom en sem, ha valaki nem tartja a hataridoket es nem tiszteli az ugyfeleket vagy azok kivansagait.
Citrom illatú bazsalikom a zöld hegyes, a sötét az meg ilyen lila, de rendes bazsalikom szaga van.
Mindjárt tolom a friss képeket! Szólok, ha kész! :)
Még berobbannak az izmaid, megszívják magukat vízzel és reggelre megint 30 dekával több leszel! :DDD
Erről jut eszembe, megrendeltem többek között a Meztelen harcost vagy valami hasonló című könyvet és persze egyet a gépes edzésekről. Elméletben fejlesztem magam...
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs rendeltem szépirodalmat is (A szél árnyéka Carlos Ruíz Zafontól), a szaunában tanulás mellett tervezek ilyesmit is olvasni, mert máskor nem tudok (tőletek:DDD)
Persze berendeltem a Robb Wolf könyvet is.
ja, persze, na az megvolt. Most jo is hogy szobahoztad, mert gondoltam meg este tornaznom kell, de vegulis tenyleg futkaroztam a sorok kozott.
Nem szabad tulzasba vinni a mozgast sem :-)
komolyan mondom, kezdem megerteni, hogy miertnem tapadnak meg rajtada kilok.
Te allandoan porogsz. Egeted a kaloriakat ezerrel.
Egyebkent nem tudom tudod-e a mai modern vilag egyik legnagyobb kihivasa az "idea to market" ido leroviditese. Komolyan mondom, szerintem teged minden ceg tart karokkal fogadna. :-)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?