Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Paleos fórumozók találkozója lesz Budapesten, az Uránia kávézóban november 17-én, szombaton, 15 órakor. A program: beszélgetés, evés-ivás (mindenki hozhat magával paleos kóstolót). Jelentkezni lehet szengab blogján.
Ez a paleovitalon van, lehet hogy o is ott lesz és akkor lehetne tole kérdezni. Budapestiek rátok várna ez a feladat, én is kíváncsi vagyok, valamelyikotok elmehetne.
Nem mindegy az, kb. 2 év alatt rendeződik a bőr. Akkor is, ha két év alatt kevesenként fogysz, meg akkor is, ha fél év alatt fogysz. Csak az utóbbi eseten másfél évig várhat az ember lánya, hogy mennyit javul és mi marad meg véglegesen.
Azért sem szoktak neki esni a hasműtétnek azonnal. Meg egyébként is stabilizálni kell a súlyváltozást.
és a paleoihlet is,
nagyon beteg volt
ma mát tizem kilómétereket gyalogol, erős tempóban
A kötényhasra gondoltam elsősorban és a belső combra, fenékre.
A kép se győzött meg az ellenkezőjéről.
Egyszerűen képtelenség, hogy a bőre feszes legyen, ilyen gyors és ilyen nagy mértékű fogyás után. A ruha nagyjából takarja, de azért nekem úgy tűnik, hogy van ott egy kötényhas, nem véletlenül áll rajta úgy a ruha, ahogy.
Persze, ezzel együtt hatalmas a teljesítménye, 64 kiló, brutális meló.
Van róla valahol régi kép is?
Kemény a csaj :D tetszik.
Ezt en igy nem jelentenem ki, lehet a tulsulya karosabb hatassal volt az egeszsegere, mint ez a fogyas. Lefogyni egyszer kell.
Az egeszsegugyi problemait nezve szerintem szuper, hogy ennyit leadott.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?