Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Zizabella! Találtam neked vmit! Igaz ez csak a hú/köszvény téma, de te úgyis ezzel voltál elfoglalva. A hoxa lehet, hogy módosít a linken:
Én most csak hirtelen ezt tudom, hogy a halálozás leggyakoribb éve alapján jellemzik meddig élnek az egyes népek. A fenti linkben van róla szó.
Nekem most kölcsönben van a zöld könyvem
Zizabella!
Neked mi a problémád ? Mármint nem kötözködni akarok :D, hanem érdekelne, hogy mit akarsz paleóval elmulasztani ? Izületi problémák?
Ha egy normál éttermi étlapot nézel, szerintem abban sem tobzódnak a vegetáriánus ételek. Mondjuk rántott camembert (hogy is kell ezt írni?) , saláta azt kész.
Lillus !
Tudom, hogy valamelyik könyvben van egy olyan rész, ahol a paleóval kapcsolatos szokásos első kérdések benne vannak válaszokkal együtt. Pl. japánok rizs, hús meg köszvény , ősember 30 évig élt, stb. stb.
Nincs ez meg neked gépben esetleg? Ha nincs, akkor komolyan mondom veszem a fáradságot, és bepötyögöm.
Zizabellának elegánsan másolás/beillesztéssel rég elküldtem volna.... :D
44956. Mariann63
2013-02-21 17:16
Én nemigen eszem rántva semmit, de másoknál láttam mandulalisztbe, tojásba,darált lenmagba, szezámmagba forgatva.
(válasz szeszil74 44903. hozzászólására)
Ez Beaufor márkájú dijoni mustár összetevők: víz, mustármag, borecet, só, citromsav.
Ebben egyedül a citromsav olyan, amiről egyszer olvastam hogyan is állítják elő nagy tételben, szóval nem citromból, de én szőrszálhasogató nem vagyok, ha az lennék kevernék magamnak mustárt :-)))
Egyébként én nis a Lidlben találom soxor a legokésabb dolgokat
ma ilyen nap van :)
mindenkinek kimaradt valami:9
nekem a dió pucolás :S
A legegyszerűbb mindenre azt mondani, hogy örökletes meg genetika okok..
Minden kövér ember "genetikai" okok miatt kövér. Senki sem gondolja azt, hogy lusta és össze vissza zabál...
Én is meg voltam győződve, hogy azért vagyok dagadt disznó mert genetikailag ilyen az anyagcserém. Azért vagyok szívbeteg és cukorbeteg azért ég állandóan a gyomrom, azért vagyok allergiás....mert genetikailag vagyok ilyen....
Aztán láss csodát,kilenc hónap alatt lefogytam negyven kilót, megszűnt a magas vérnyomás a cukorbaj, reflux, allergia... és mindezt már további 10 hónapja tartom.
Most lehet találgatni, hogy mitől történt mindez.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?