Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Palacsinta csirkemájas raguval recept

Palacsinta csirkemájas raguval recept

Elkészítési idő 30 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Palacsinta csirkemájas raguval hozzávalói:
8 db sós palacsinta
30 dkg csirkemáj
40 dkg csiperkegomba
1 közepes fej vöröshagyma
3 ek. étolaj
1 csomag petrezselyemzöldje
ízlés szerint: patikasó, őrölt bors, csipetnyi rozmaring és kakukkfű


A Palacsinta csirkemájas raguval elkészítési módja:
A májat megtisztítottam és apróra vágtam, a hagymát felaprítottam. Az olajat felforrósítottam, hozzáadtam a májat és a hagymát, rozmaringgal és kakukkfűvel megszórtam és megpirítottam. A gombát vékony szeletekre vágtam és a májhoz kevertem, sóztam, borsoztam és kb. 15 perc alatt puhára pároltam. A csirkemájas ragut forrón a palacsinták egyik felére halmoztam, ráhajtottam a másik felét és apróra vágott petrezselyemzölddel meghintve azonnal tálaltam.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


A palacsinta csirkemájas raguval elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook