Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)
Sziasztok!
Remélem, jól vagytok!
Én most biztos nem adatok magamnak védőoltást, mert olyan rettenetesen náthás vagyok, hogy alig látok ki a fejemből. és ha lehajolok, elcsöppen az orrom... :)
Munka terén elhavazva, küzdök egy üzembe helyezéssel, ott sikerült ilyen klasszul megfáznom.
Egyébként teljesen jól vagyok, én is elkezdtem az aloés géllel kenni a heget, azóta nem viszket, nem húzódik, nem zavarja a ruha. Hogy szebb lesz-e, még nem tudom így pár nap után.
Mindenkinek a legjobbakat lányok, ki mire vágyik éppen! :)
Köszönöm, jól vagyunk (csak rémálmaim vannak időnként... gondolom a remek "benti" hangulatnak köszönhetően...) Azért igyekszem pozitívan gondolkodni, de mégis hatnak rám a dolgok...
Te is vigyázz magadra! Puszi!!!
Szia:))
Te, hogy vagy? Fiad?
puszi
Szia:))
Jól vagy?
Kitartás:) Én 1 hét után alig bírom.
sok telefon, sok email, sok javítás.
Vigyázz magadra:))
Sziasztok!
Na itt vagyok egy kicsit, aztán megyek aludni:)
Én műtét után 1 hónappal kezdtem szedni a gyógyszert. A TSH-m 83 volt ekkor. Én sem ismertem az alulműködést, mert túlműködő voltam.
25 mg-val kezdtem, és 25 mg-ként emelgettem. Most 200-at szedek. Egy kicsit túlműködök, de én ezt szeretem.
A gyógyszerek között a különbség a vivő anyagban keresendő. A ható anyag ugyanaz:) Én letroxot kaptam.
A gyógyszerezés kezdete után 2 hónappal a TSH-m normál tartományban volt már, aztán a következő 2 hónap múlva már a minimum referencia értéknél, most alatta van:)
Én jobban örültem volna, ha egyedül vagyok és nem egy hepatitis B-vel fertőzött hölggyel egy szobában. A másik két néni nem is számított, mert ők kedvesek voltak, és nem fertőzőek.
Egyébként protekciós voltam, kérdeztem a doki, ha nem vagyok protkós beteg, akkor AIDS-es beteggel kerülök egy ágyba?:-) A doki díjazta a humorom, én már kevésbé a szobatársamat. De azért sokat segítettem a hölgynek, mert őt egy nappal utánam műtötték és két nővér volt egy egész osztályra. Nesze neked magyar egészségügy!:-(
Úgyhogy örülj!!!
Azt hittem az onkológiára mész arra az új tipusú vizsgálatra amit említettél.
Minden ok lesz!
Szia,
úgy látom tényleg el vagy havazva a munkával.
Én is ma 18-ig volta, szombaton is 2-ig bemegyek.
Még bírom de már vannak apró jelek, hogy a cérna valamikor el fog szakadni, tegnap is rám kiabálták a telefonba, hogy "kapd be!", ma is kifogtam egy ordítozó nőt.De nem veszem magamra csak idegesítő.
Szia irisz.Azért kellett bejönnöm hamarabb mert meg kell innom a jódot műtét elött.
Tv-van,de még unalmasabb mert két ágyas szobában vagyok,és nincs senki velem.
Egész nap járkálok meg nézem a tv-t,meg netezek.De már alig várom,hogy Hétfő legyen.
Minden jót nektek, üdv mindenkinek!
Sziasztok.
Köszi, kíváncsi vagyok én, hogy fogok alakulni.
Neked mennyi volt a legmagasabb TSH műtét után?
Nekem ez új, ez az alul működés én eddig csak túlműködtem. Arról többet tudok.:)
Szia:)
Hali Lányok!
Remélem mindenki jól van és úgy alakulnak nála a dolgok, ahogy szeretné:-)
Mikor vették ki? Mennyi idő után állt be?
Szoktak még változtatni az adagon?
Szerintetek mi a különbség a Letrox és az Euthyrox között?
Köszi Erika a választ.
Sziasztok! Okt. 6-án műtöttek 14-e óta szedem az
50-es Letroxot, kontrollon a mostani állás szerint
25-ös a TSH-ám. Holnaptól 75-re emelték a Letroxot.
Azt mondta a dr-nő minden rendben van ne ijedjek meg
ez ilyenkor teljesen természetes, perifériás hormonok nincsenek elszállva azok okék. Ti mennyit szedtek? Nektek mennyi idő után állt be? Ti is így voltatok az elején?
Angi téged mikor műtöttek a 2.at is beleértve?
Számítok a tapasztalatotokra. Előre is köszi!
Jó reggelt Lányok!
A sok munkám miatt nem tudok itt lenni sokat. Kiadtunk egy új verziót és nem lett tökéletes, így javítunk ezerrel. Lehet ma sem leszek sokat.
Rbarso, nálatok mi a helyzet? Sok a melód? Bírod? Nekem ez a pár nap is sok.....Neked még van 1 hónap:(
Lehet beoltatom magam...
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- A fiam 6 éves és mostanában gyakran mondja, hogy szédül. "mintha pörgetne valaki" - ezt mondja. Főleg elalvás előtt csukott szemmel.
- Teljes pajzsmirigy eltávolítás hatása a műtét előtti magas vérnyomásra
- Volt valakinek mostanában pajzsmirigy műtéte?