Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Padlizsánkrém piritóssal recept

Padlizsánkrém piritóssal recept

Elkészítési idő 30 perc

A Padlizsánkrém piritóssal hozzávalói:
2 db padlizsán
másfél deci olivaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 kis fej lilahagyma
csipet só,bors


A Padlizsánkrém piritóssal elkészítési módja:
A padlizsánokat a sütőben addig sütöm amig elkezd fonnyadni.Ha megsült,lehúzom a héját,kikaparom a belsejét egy tálba,összekeverem az olivaolajjal,a hagymával,fokhhagymával,sóval borssal és botmixerrel összedolgozom. Piritóskenyérre kenve azonnal fogyasztható.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A padlizsánkrém piritóssal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook