Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Padlizsánkrém majonézzel recept

Padlizsánkrém majonézzel recept

Elkészítési idő 60 perc

A Padlizsánkrém majonézzel hozzávalói:
2 nagyobb padlizsán
fél fej lilahagyma
4 gerezd fokhagyma
3 bő evőkanál majonéz

bors


A Padlizsánkrém majonézzel elkészítési módja:
A padlizsánokat egészben megsütöttem, majd lehántottam a héjukat. Amikor kissé kihűltek, akkor feldaraboltam őket, és turmixgépbe tettem. A hagymát felkockáztam, a fokhagymát szétzúztam, és az egészet összeturmixoltam. Aztán ízlés szerint sóztam, borsoztam. Mikor pedig egészen kihűlt, akkor hozzákevertem a majonézt is.

1 napig kell hagyni érni, akkor sokkal finomabb lesz :)


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A padlizsánkrém majonézzel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook