Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Padlizsánkrém fetával és paradicsommal recept

Padlizsánkrém fetával és paradicsommal recept

Elkészítési idő 15 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Padlizsánkrém fetával és paradicsommal hozzávalói:
2 padlizsán
2 ek.olaj
2 paradicsom
200gr fetasajt
1 kissebb fej apróra vágott hagyma

bors


A Padlizsánkrém fetával és paradicsommal elkészítési módja:
A kettévágott padlizsán húsát bevagdossuk,lekenjük olajjal,majd a mikróban 8-900 w-on megpuhítjuk3-5 perc alatt.Ezután kikanalazzuk a puha padlizsánhúst,mixerbe tesszük.Hozzáadjuk a fetát,paradicsomot,fűszereket és összedolgozzuk.

Fogyasztás előtt hűtsd le.Update 1-es kód.Hamlettet fogyassz hozzá.


Kategória: Reform ételek receptjei


A padlizsánkrém fetával és paradicsommal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook