Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Padlizsánkrém ahogy én készítem recept

Padlizsánkrém ahogy én készítem recept

Elkészítési idő 30 perc

A Padlizsánkrém ahogy én készítem hozzávalói:
2 db padlizsán
2 fej vörös hagyma
2 tojás sárgája
mustár
olaj



A Padlizsánkrém ahogy én készítem elkészítési módja:
A hagymát felaprítjuk és kevés olajon megpirítjuk. A padlizsánokat nyílt lángra odatesszük sülni(a gáz is tökéletesen megfelel). Ha megsült a fekete részt eltávolítjuk róla majd összetörjük vagy merülőmixerrel leturmixoljuk.A 2 tojás sárgájához ízlés szerint teszünk egy kis sót meg mustárt és mindig egy kevés olajat hozzáadva folyamatosan kevergetjük. Ha minden kész az egészet összekeverjük és még ízlés szerint tehetünk bele sót.

Ha fogyasztás előtt picit lehűtjük sokkal finomabb.A nyers tojás miatt csak 2-3 napig tartható.Ha csak elektromos tűzhely van akkor a sütőben is meg lehet sütni a padlizsánokat.Friss kenyérrel és pirítóssal is nagyon finom!
Jó étvágyat hozzá!


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A padlizsánkrém ahogy én készítem elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook