Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Padlizsánkrém, ahogy én csinálom. recept

Padlizsánkrém, ahogy én csinálom. recept

Elkészítési idő 40 perc

A Padlizsánkrém, ahogy én csinálom. hozzávalói:
4 db padlizsán
2 közepes fej lilahagyma
4 gerezzd fokhagyma
2 közepes paradicsom
étolaj

bors


A Padlizsánkrém, ahogy én csinálom. elkészítési módja:
A padlizsánokat meghámozom,felkockázom és 180 fokra előmelegített(ha van légkeverésesen)sütőbe tolom. Kb:20 perc alatt megpuhul(figyelni kell).Fazékban bővebb mennyiségű olajat melegítek,rádobom a közben nagyon finomra vágott(én aprítógéppel szoktam)lila és fokhagymát majd a felkockázzott paradicsomot.Rárakom a sütőből kivett padlizsánt sózom,borsózom kicsit hagyom összefőni(3-4 perc).A padlizsánt a keverés közben a fakanállal összenyomkodom,ha nem lesz eléggé krémes álagú én műanyag késes turmixba szoktam átkeverni.Nagyon finom.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A padlizsánkrém, ahogy én csinálom. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook