Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Padlizsán krémleves gépsonkával recept

Padlizsán krémleves gépsonkával recept

Elkészítési idő 15 perc

A Padlizsán krémleves gépsonkával hozzávalói:
2 db kozepes padlizsán
1 kozepes voroshagyma
1 leveseskanál zsír
1 l víz
10-15 dkg gépsonka
so
lenmag
fuszerek: bors, csili,oregano,bazsalikom, kínai fuszerkeverék és amit csak akarsz szájíz szerint


A Padlizsán krémleves gépsonkával elkészítési módja:
Az aprora vágott voroshagymát zsíron megpároltam a kockára vágot padlizsánnal egyutt, felontottem 1 liter vízzel, pár percet fott és osszeturmixoltam botmixerrel. A sonkát vastag csíkokra vágtam és bele a fovo levesbe a fuszerekkel egyutt, egyet rottyant és kész.

Az jutott az eszembe, hogy fott tojással is finom lenne,legkozelebb a sonka helyett fott tojással tálalom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A padlizsán krémleves gépsonkával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook