Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Padlizsán krém /parázson sütve recept

Padlizsán krém /parázson sütve recept

Elkészítési idő 30 perc

A Padlizsán krém /parázson sütve hozzávalói:
két közepes padlizsán
egy fej lilahagyma
3 evőkanálnyi majonéz



A Padlizsán krém /parázson sütve elkészítési módja:
A padlizsánt süsd meg héjában, majd ha kihűlt, hámozd meg, vágd (fakéssel) apróra. A lilahagymát vágd apró kockákra, s add a padlizsánhoz. Végül a masszát sózd meg, s jól keverd össze a majonézzel.

Parázson sütve a legfinomabb! Szép volágos marad a belseje!


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A padlizsán krém /parázson sütve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook