Pacsni recept

A Pacsni hozzávalói:
1 zacskó 12.5 dkg burgonyapehely
1 tojás
5 evőkanál liszt
2 dl tej
1.5 dl víz
1 mok.kanál fehérbors
1 mok.kanál örőlt szerecsendióvirág
2 evőkanál olaj
1 cs sütőpor (10 g)

tejföl


A Pacsni elkészítési módja:
A burgonyapelyhet a lisztet,sütőport elkeverjük,hozzáadjuk a tojást,tejet,vizet,olajat, végül a fűszereket, sót.Összekeverjük negyedórát állni hagyjuk.Megint elkeverjük,majd olajozott kanállal evőkanálnyi adagokat,forró olajba rakunk,és ellapítjuk.Pirosra sütjük,és tejföllel tálaljuk.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A pacsni elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook