Pác (beszélgetős fórum)


3. 4975ebdc2f (válaszként erre: 1. - Dioevi)
2016. okt. 29. 13:41
Napi olajos pacot. Én kb egy dl olajban keverem a fűszereket és a sót is . Dr zeld fel a húst tedd egy zacskóba és öntsd rá az olajat a fűszerekkel. Fogd össze a zacskó száját és masszirozd az olajat hogy mindenhova kerüljön. Tedd egy edénybe a zacskótés a hűtőben hagyd állni legalább pár órát de inkább pár napot.
2. bc681dac13 (válaszként erre: 1. - Dioevi)
2016. okt. 29. 12:57
fűszerezd be só nélkül, és önt rá olajat!
2016. okt. 29. 12:53
Milyen pácot használjak sertéscombhoz ?Félek kiszárad..... Zöldeket (sárgarépa ,lilahagyma ,sütőtők ,cékla )szeretnék köretnek sütni hozzá ?

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook