Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Sziasztok!
Csak picit jöttem mert hamarosan etetés lesz ...
Új biztosítást kötöttem a házra. Felhivott egy üzletkötö hölgy. Jobb kondiciókat ajánl és ugyan annyit kell fizetni mint eddig. Még jó, hogy átmegyek.
Igen az a nap nagyon kellemes volt.
Nekem is jó v olt Veled találkozni.
Most már tényleg jó lenne egy közöset is szervezni, legalább is aki tud jönni, csak hol?
Az jó kis szerep! :)legalább ismét színpadon lehet!
Helénának a térde jól szuperál, megyek hozzá piláteszre, biztosan jót tenne az alakomnak, mert a gyomrom nem akar befelé nőni!
Niki jól van már?
Gyere is, hiszen hiányoztál!
Ez a legfontosabb , a pozitív gondolkodás!!!
Megelőzhető, de az ember nem igazán figyel oda fontos dolgokra sem.
Gyönyörű helyen élsz! az unokaöcsémék meg Agárdon laknak.
Szép napot Mindannyiótoknak.
Tyukanyóca, az utóbbi időben sokat futkostam unokaügyileg.
Remélem mostmár többször ide tudok jönni közétek.
Én is nagyon szeretem a verseket, prózákat, stb.
Ezért is írom a naplómat. Segítségül annak aki most harcol,és megelőzésül annak akit hála I.-nek elkerűlt ez betegség. Ugyanis a rák megelőzhető!!!!!!
Nagyon fontos a desodoráló szerek elhagyása,mert nem csak az izzadságot nem engedi át hanem meggátolja a méreg anyagok kiürülését is, ami aztán felgyülemlik és bajt okoz a hónaljmirigyekben.Ezt azért írom most ide ki mert nem mindenki olvassa a naplót,és ez egy nagyon fontos tanács!
Nekem is sokat jelent ,hogy itt lehetek köztetek.
Nem érzem magam betegnek,sem másnak,de azért nagyon sokat jelent, hogy kapok visszajelzéseket a szeretetekről és az is ,hogy én is szerethetlek benneteket. Ez az igazi Gyógyszer!
Én csak olvasni szeretem a prózát és verset is, no meg mondani, sokszor kaptam tapsot, igaz csak az óvodában az ovisaimtól, meg a kollégáktól, amikor részt vettem egy egy "versenyen". Ez most már hiányzik az életemből.
Jó, hogy rátaláltam a hoxára, mert itt több barátra is találtam, és a nyugdíjas estéim is jobban telnek!
Én is átestem már egypár műtéten,de nekem eddig szerencsém volt, hiszen nem voltak rosszindulatúak, ennek ellenére elég sokat szenvedtem, főleg lelkileg és akkor igazán, amikor azt gondoltam, hogy elveszíthetem a mellem, hiszen az látható lett volna, nem úgy , mint a nőgyógyászati műtét.
Ne is add fel, hiszen minden perc ,amit a családdal és a barátokkal tölthet az ember nagyon fontos!
Halihó! a pontosítás végett Gotinagyi az alapító és meg az Éva csak csatlakoztunk,de jó kis társaság van itt is és szeretek veletek lenni!
De....majd jön a tavasz meg a nyár és valahol találkozhatnánk élőben is!
hurrá Hyde hogy vagy valahogy nem sokat láttalak..
Mindenki olyan aranyos kedves meg szép meg okos. Ez egy ilyen fórum kéremszépen...
Az Incike meg a Csóri Évivel az élén ő itt az alapító nefeledjük el!! Évit keveset látom itt..holvagy???
Incikém!
Köszönöm szépen a kedvességed.
A lányom valóban tehetségesen ír,de míg ő prózát én inkább verseket. Ha szereted olvasgass az amatőr próza és versírók fórumán:-)Hál.I. nincs betegség tudatom,de sajnos a harc nem könnyű. Sok sok kedves barát és ismerős aki szurkol értem. Már csak miattuk sem adom fel!!
Most már Ti is erősítitek bennem a kitartást. Köszönöm szépen!:-)
Nagyon szívbemarkolóan szépek a verseid, prózáid!Gratulálok!
Még sok ilyen szép dolgot írj le!
Edit!
Nagyon boldog szülinapot, jó egészséget, boldogságot kívánok sok szeretettel!
Megnéztem a videót! Nagyon szépek az unokáid, és kívánom, hogy még nagyon sok örömöd legyen bennük!!!Minden rendben lesz, igazad van minden az ember fejében dől el!!!
A lányod versei, prózái és nagyon szívbemarkolóan gyönyörűek!
Gyere ide hozzánk! itt van hó rendesen, délelőtt annyira esett, hogy nem láttam az utat előttem!
Na, nem bánom, tombolja ki magát rendesen, és a jövő héten már jöjjön a Tavasz tündér!
Évi akkor itt az ideje, hogy kúráld Magad. Jó kis rumos tea, forralt bor (a citromos tea is megteszi)!!!!
Minerva megnéztem a videót, nagyon szép kis családod van, Te is jól nézel ki, az nagyon jó, hogy pozitívan gondolkodsz, GYŐZNI FOGSZ!!!
Ja és ettem a rigójancsi tortából fincsi volt, köszi!
Nagyon szépek vagytok! Az ifjú kori képeket nemszeretem..
Teugyan olyan jó husikába vagy mint én. A férjem nekem is véknyabb.. Nemtudok képet feltenni mert egy béna nőszemély vagyok (de csak ebbe)
Az unokáim olyan vékonyak mint a cérnahuszárok. A szülei jó husiba vannak mondom is nekik, hogy eleszitek azok a drága angyalkák elöl a kaját...
Drága Tyúkanyóca!
Nagyon örülök kedves szavaidnak.
Kb. egy hete jöttem közétek. Addig keresgéltem a topicok között de végre haza találtam:-)
Vigyázz magadra és hamar gyógyulj meg!
Köszönöm szépen nagyon kedves vagy:-)
Készitettem videót és van sok torta is szeretettel várok mindenkit egy morzsa partira:-)
Nézzétek meg a Gyerekeim naplómba,feltettem.