Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Jó reggelt!
Kiállmodoztam magam. Ma péntek csak az eggyik koleszosom jön haza. A lányoméknál 3 napos fesztivál lesz Kecelen. Mindenféle bór, pálinka szépségverseny meg ehető virágok bemutatója lesz. Aki teheti nézze meg!
úgylegyen...!
Hát én olyan hülye vagyok! Egyszer a jószerencsém ugy hozta, hogy elmentünk ilyen maszirozos helyre..na előszőr életembe...
Na én csak nőt engedek magamhoz nyúlni hát egy párszor férfihoz kerültem hát azt sem tudtam, hogyan hajcsam el. Nekem emiatt nagyon nemtetszett ez az egész maszirozosdi..de tudom, hogy ez marhaság...
biztos!
Minden olyat ami javit az izületeken azt ki kel használni!!
én már nem is irigykedek, csak sajnálom magamat, hogy nem tudok sehova menni...
Ezért is olvasom szívesen az uti-beszámolókat!
én meg örülök nektek!!
A Petőfinek lehet, hogy tetszett de ő biztos nem sokat látot fenséges hegyeket...:)
Köszönöm!
Én meg Rómáért irigyöllek!
Most egy kicsit irigyőllek:)
Nagyon jó pihenést:)
Pedig szép az Alföld! - Petőfinek is tetszett!
(Tavaly, mikor Erdélybe utaztunk, akkor láttam)
Nálunk zellerkrém leves volt kenyérkockával, tarhonya sertéspörivel, savanyú, de az unokámnak zöldborsó leves és főztem ki tésztát, majd tesz rá valamit , amit szeret....dió, mák, sajt
Beraktam a cuccokat a bőröndbe, holnap reggel húzhatjuk!
Nálunk szép csendesen eseget. Itt az alfőldön ez különösen fontos. Már kezd sárgulni a búza. A napraforgó is mint ha "húznák...A repce már elvirágzott az valami mesés, hogy hatalmas táblákban sárgállik a mező...
Bár én nem szeretem az Alföldet mint tájat de a tavasz még ezen is változtat kicsit:)
Ma kelkáposztát főzök finom új káposztából. Nálatok mi a menü? Ma sokkal többet tudok lenni a gépnél. A fiacskám hosszú napos csak 3-ra kell érte mennem.
Remélem!!!
De nagyon kellett már az eső, és most is lóg a lába!
Pihenj jól!
Szép jó reggelt kislányok!
Kicsit szomorú, borongos időre ébredtünk de majd lesz még nyár!:)
Incike vigyázz magadra!
Szépen mindent nézzél meg és töltödj fel sok élménnyel. Várunk vissza!
Sziasztok. Utolso bejelentkezesem innen. Mar tul vagyunk a szaunan, pancsin, reggelen, keszulunk csomgolni, es irany az otthon, a megszokott elet.
Legyen nagyon szep a napotok.
Sziasztok!
Szeretném felhívni a figyelmeteket egy topicra, a címe: Segítség egy beteg kislánynak!!!
A topicot nyitó üzenete:
Sziasztok!
Kedves fórumozók!A segítségeteket szeretném kérni egy beteg kislánynak!Műanyag kupakokat gyűjtűnk egy 12 éves nagyon beteg kislány műtétjére!Ha valaki úgy érzi, hogy mellénk áll a gyűjtésben és szívesen segítene, azt kérem jelentkezzen!
Köszönöm előre is!
Dudubaba
Irjál listt az mindig jó..:)
A fényképezőgépet itthon nehagyd!