Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
itt befagyott a kocsiablak percekig kapartuk köd is van.. erősen fütünk..
templomba megyünk..
fözünk
készítjük a lányokat a kolesz felé
fözök valami jót...
most kávézom...
Akkor az égetés mellé spóroljál repülőjegyre is:)
Én is ezt teszem:)
..az én hamvaimat is a tengerbe kell szórni!!!
Megígérték a fiúk, hogy elvisznek majd oda!
na jó van nem kell itt könnyeket facsarni belőlem.::(
Mi mult héten voltunk pesten a fiaméknál és ott kimentünk a szüleim sirjához. Itt a faluba majd holnap megyünk az anyosomhoz meg a közös fejfánál gyujtok a többi meghalt szerettemért 1 szál gyergyát..
A legjobb barátom hamvait elvitték egy gyönyörű helyre és ott szorták szét a hanvait..őneki a szivembe lobog a gyertya szál.....
szerintem sem :) küldök sok sok erőt neked:)
Megjártátok már a temetőt?
Köszönöm! Így, ahogy most vagyok pillanatnyilag, már el tudnám viselni a még hátralévőt, csak az a baj, hogy nincs rá garancia. Ezért aztán, ha vannak jobb időszakaim, mindent meg akarok csinálni, ami elmaradt /rendszerint erre fázok rá/.
Jó volt ez a hét, körbevettek a lurkók, egy szabad percem nem volt, nem tudtam magammal foglalkozni, csak nem tudom, mikor lesz a bőjtje...
Sziasztok, kellemes napot Nektek. Gondolom indul a temető járat.
Én is megyek ma du. is. és holnap is.
Kedves Cilus. Én olvatam, de a sofőröm (Napfényvirág) nemigen, ugyhogy véleményem szerint nem megyünk.
Sőt tekintsd is ugy, hogy részemről nagyon köszönöm a felajánlásod, de sajnos nem tudok menni.
Sajnálom, de majd egyszer kitalálok valamit a találkozásra.
Nem lenne semmi gond, ha a férjem nem ment volna vissza dolgozni, hipp-hopp leröppentünk volna, de igy csak hétvégén van itthon, akkor meg sok más elfoglaltsága van:(
Szia Éva!
Nem olvastad, amit tegnap reggel írtam?
Megismétlem! Légy szíves pár nappal előbb tudatni, hogy mikor érkeztek! (nekem a 3.-a nem jó, mert nem leszek itthon)
Szeretettel várlak benneteket! Puszi:Cilus
Annyira sajnálom...:(
Bár én is leszoknék a minden napi főzésről (no nem minden áron)
Kivánok neked fájdalom mentes életet..:)