Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Sziasztok!
Ideértem. A változatossá kedvéért megint esik..:(( Nagyon unom már..:(
Ma van a házassági évfordulonk a sokadik..:))
Finom ebédet főztem (mint mindig:) Aztán megcsináltam a büntető munkám a cigitöltést..:((
Remélem ma már békét hagy mindenki..:)
Sziasztok, szép napot ma is.Tegnap egész nap ragyogóan sütött a nap. A kertben sokat dolgoztunk.
Nem lehetséges, h a csontod gyulladásban van?
Valahol azt hallottam, hogy 40 év után, ha nem fáj semmid, akkor már nem élsz:-)
Nehéz, de túl kell lépnünk, el kell fogadnunk a ránk mért csapásokat. Mindegyikünknek megvan a maga saját gondja, baja. De ha választani lehetne, bizony egyikünk sem cserélne a másikkal. Mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb.....
Valamikor régen voltam már kardiológiai gondozott, akkor szedtem bétablokkolót, de már régen nem jártam ott...most sem mentem volna, ha a pajzsmirigyes orvos nem küldött volna!
Itt voltak az unokáim, de már haza is mentek, mert nem valami jól éreztem magam....majd a szünetben bepótoljuk....délután aludtam egy jót...a végén már medve lesz belőlem!☺
sziasztok!!
A sarkam olyan mint ha a csonton járnék nem lenne "husupárna rajta..:) annyira rossz ahogy megyek bele a korba mindig jön valami új nyavaja..és nem lesz jobb ÁÁÁÁÁÁÁsöt rosszabb..:((
Elmosta a proramokat az eső. Mi is jól megáztunk..:((de itthon vagyunk:::) Hétfőn megint jön a hideg front. Minden rosszal..:(( ez már szörnyűűűűű..:((
Sziótok, vigyázzatok magatokra, mert más nem tud:-)
A sarokfájás: nézd meg jól. h nincs e benne apró tüske...én már jártam így...jobbulást..
Egyébként itt nyugaton most borus, de 1 órával ezelőtt sütött a nap.
Tegnap szunyog írtás volt, erre éjjel jó nagy zuhé volt...
Örülök , hogy jobban vagy !
A sziveddel vigyázz , - lehet kellene valami ritmusszabályozó !- Terhelésre az enyém is kalapál és Concort kaptam .
Pihengess ,itt a hetvége :))
Jóóó bulizást !
SZÉP NAPOT MINDENKINEK :))))
Szép estét mindenkinek!
Nem volt jó a netem, ezért nem tudtam belépni!
Igen , meggyógyultam, egalábbis már nem köhögök, de szívem az kalapál rendesen, ha csinálok valamit...
Szerdán színházban voltam Egerben, Marikával a Cigánykerék című zenés darabot néztük meg...nagyon-nagyon jó volt, óriási tapsot kaptak a színészek.
A jövő szerdán is megyek, az lesz az utolsó előadás a bérletből, a Maya c. operettet nézzük meg, de jövőre nem veszünk bérletet, mert nem igazán nekünk való darabokat tettek be, majd csak egy-egy jó előadást nézünk meg.
Itt van Ákos unokám, ő itt is alszik, de holnap jönnek a többiek is, már alig várták, hogy jobban legyek és én ennek nagyon örülök!
Sziasztok ,szépen süt a nap az eső után :)
Inci ,jobban vagy ?
Közeleg a hétvége ,sok-spk vidámságot Nektek,a nagyiknak jó szórakozást az ovis ballagáshoz :))))
Sziasztok! Vidám hét végét kívánok és jó egészséget.
Ma rendezik a gyermek napot az óvodában, megyek délután, mert Réka unokám fellép (táncol).
Az unokák jelentik számomra az igazi boldogságot.
Puszillak benneteket: Judit.
Sziasztok, szép napot:-)
Most még süt a nap, de fene tudja fél óra múlva nem szakad le az ég...ahányszor ide írni alartam, ki kellett lapcsolni a gépet...de most kicselezem az időt:-))
Évikém, kösz, de ez 1 személyes feladat, és már kezdek kilátni a gödörből:-)
Beteg unokámmal foglalkoztam az utóbbi napokban...remélem, a másik kettő egészséges marad...
Annyi igazság van abban, h az unokákat a nagyik csak kényeztessél, ne neveljék...megfordult a világ....a szülők dolgoznak, a nagyszülők meg nevelik a tündérkéket...imádom őket....
meeeeeeeeeer?...:((
Ma vendégeim lesznk sütöm -méteres kalácsot-
Szép napot! Jó kis eső volt..:))
Sziasztok!
Ma nagyon ügyeltem, hogy csak pozitiv gondolataim legyenek. Annyi minden jutott ezsembe remélem 100x megerősödött a kivánságom..:))
Minden jót szépet kivánok nektek és minden jó akaratú embernek, afőldnek, a világnak...:))
Sz6iasztok. További pozitiv gonolkodást:)
Azért ne feledkezzetek meg a Föld megmentését is kivánni, meg az éhezőkre is gondoljatok