Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Köszönöm neked is a jókívánságot..
Mondanám, hogy nemsokára itt a tavasz, minden rendbe jön, pedig akkor a hóolvadás tesz be...de reménykedjünk, h símán lezajlik...
Most iszom :)
Apadt a víz egy kicsit , - erre nem elolvadt a leesett hó ??? Puszka Mindenkinek , Ágicáknak sok Puszkó !! Legyen jóóóó hétvégétek :))
Jó reggelt! Szép napot kívánok nektek!
Kész a friss kávé, ki akar velem kávézni?
Sziasztok, szép reggelt:-)))
Hát igen, az élettel vele jár, hogy temetésekre járunk. Szomorú kötelesség, de ami igaz, mi is sorra kerülünk egyszer. Ahogy megy felettünk az idő, hát, mindinkább számolok is vele...
Gyerekek, hogy lehet a kedvencekből törölni? (topik)
:((
Legyen szép napotok!
Ezek a temetések!
Holnap én is megyek, meghalt a lányom barátnőjének az apja, aki az én fodrászom is és még nem volt csak 68 éves...ha belegondolok csak egy pár évvel volt idősebb nálam!
Legyen szép a délutánotok!
Itt az éjjel esett a hó, aztán meg az eső, most ronda latyakos minden! Fúúúúúúúúúj, utálom! Miért nincs csikorgó hideg, most majd megint támadnak a vírusok..én meg nem oltattam be magam.
Én is vettem narancsot, majd lekvárt főzök belőle, de ma még főzni se volt kedvem...
Sziasztok !
Az éjjel havazott ,de nem fagyott a föld , még most is puha a talaj.....-nem lehet az autóval kiállni még most sem .Vigasztalásul ,leültem narancsot tisztítani és odatettem lekvárnak - a karácsonyi már elfogyott ! - Apa tegnap vett egy vödörrel a nagy Sp@rban .Eszem is a narit - vitamin......- A kedvem jó , a többit nem veszem tudomásul :)))
Nektek is kellemes , fájdalommentes napot kívánok :))))
Sziasztok, itt nálunk ragyogóan süt a nap...
Köszi a jótanácsot, utána nézek. Ugye ez 1 maszírozó ágy? Amúgy járok masszázsra...
Gyerekek, mindjárt itt a 7 vége....hogy megy az idő...
mi az a Ceragen?
Szép napot!
nagyon erős vagy..:))
Jó éjt!
Olyan jó, hogy ennyire pozitívan fogod fel betegségedet. Azért csak vigyázz nagyon magadra, főleg ismét jön a tél, el ne csússzál.
Mindannyiótoknak jó egészséget, s szép álmokat kívánok.
Tulajdonképpen semmit, mert osteoporosis is van...megkaptam a legerősebb fájdalomcsillapítót, oszt kész...Majd fél évig a küszöb átlépése is kínokba került...
Nem panaszkodom...
Örülök az unokáimnak, minden reggel mikor felkelek köszönetet mondok, h élek...és próbálom hasznosan eltölteni a napot.
Szerencsém van, h a párom szeret főzni, ő a szakács:-)))Látnátok, milyen könyvtára van már a szakácskönyvekből...
Én most búcsuzom, szép esét, jó pihenést kívánok mindenkinek, a holnapi "viszont látásra", ill. írásra:-)
Hali mindenki!
Nagyon hideg van, esik az eső.
Julcsikám gyógyulj meg minél előbb, és mindenki aki gyengélkedik.