Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Szép jó reggelt, igazi napsütéses hétvége jön..
Jó pihenést mindenkinek..
Julcsikám, végre....
Mi mint mindig most sem megyünk sehova, mert a rezsi mindent visz...
Majd sétálgatok itthon...
Valamikor azt mondtam, nem akarok addig meghalni, míg a tengert, s Erdélyt nem láttam. Már meghalhatok, mert nem fogom látni egyiket sem....pénzünk nem lesz rá...
Mindenkinek üzenem, hogy naponta minimum 2 liter folyadékot kell meginni, NEM édes buborékos löttyöt! Arról hallottatok e, kb 8 kg salak van a beleinkre tapadva. Mire ez leoldódik...szóval KELL a folyadék...
Gratula!...a bajban, legalább valami jó is legyen!
A lányom is megkapta a papírjait, levették a szézalékát és a csak egy betegséget számoltak, ma ment a jogászhoz , megfellebbezi, és november óta nem kapott egy fillért se!
B.füredre kezelésre megyek , de sokat sétáéok a parton és a városban.
Ezt is nyaralásnak fogom fel ,de hiányzik a család, sok a három hét, meg-aztán , csak kórház:)
Mi csak az üdülési jogunkkal megyünk H.szoboszlóra ,meg a gyerekekkel néha kirándulni,sajna már többre nem telik , pedig régen , minden évben nyaraltunk:))
Akkor még dolgoztam , most fele annyi pénzt sem kapok és sok kell gyógyszerre :(((
Most jött a posta , - elfogadták a fellebezésem ! - egy tizessel többet kapok és nem kell a munkaügyibe mennem ☺
Rokkant nyugdíjas lettem , újra!! - ☺
Gyerekek! Erre vártam majdnem kilenc hónapot !!
Én beteszlek:), de a túlsúlyt az neked kell fizetni:):)
Gyönyörűséges tengert Máltán láttam, Ott elvittek olyan helyre bennünket, ahol tényleg tintakék volt a viz:)
Szerintem júliusban sincs meleg (tavajelőtt június végén voltunk), ugyanis közvetlen a tengerparont lolyan hatalmas a vízfelület, hogy hiába 30-32 fok, akkor sem izzadsz.
Tenerifén amikor jártunk ott tényleg 35 fok volt, vagy még több, de egy csepp vizet sem izzadtam, mert az óceán meg 12 fokos volt.
Még Hévízre is mentek ? Nahát :) Ezt azért írtam, mert egy másik fórumon , ahol a wellnessről írtam, valaki irigyelt, hogy őis úgy szeretne, mire másvalaki hozzászólásában megjegyezete: mi vagy te, királylány? (nem rosszindulatból).
Akkor TE mi vagy Görögországgal ?:)
Kis könnyű hétvégi nasi:):)
Diós csúcs
Hozzávalók
30 dkg cukor
4 dkg kakaó
8 dkg Rama
0,5 dl tej
15 dkg dió
15 dkg darált háztartási keksz
meggy ízlés szerint
Elkészítés
1.A kekszet a dióval, a porcukorral, a kakaóval, a puha Ramával és a tejjel összegyúrjuk. Nedves kézzel kis gombócokat formázunk belőle, melyeket kristálycukorban meghempergetünk.
2.A gombócokat egyenként egy felfordított, nagyobb citromfacsaró üregébe nyomkodjuk. A közepébe teszünk egy lecsöpögtetett, magozott meggyet. Ezután kiütjük a formából.
Hévizre most április 27-től megyünk 1 hétre.
Szerencsére a férjem is élvezi a tengert, de szerintem inkább azt, hogy én mennyire imádom.
Az évek folyamán a tengeri herkenyűket is megkedveltettem vele, ugyhogy a kajával sem lesz gond:)
nekünk a Balaton...
most még pár napig ha nem esik jó az idő metszeni stb lehet
Szép napot!
Ma hidegebb van... reggel hiányoltam a kesztyűm.
Látom van naplód, abba el tudod menteni a következőképpen:
Amikor elindítod a videót, alatta találsz egy ilyet:
MEGOSUTÁS, arra rákattintasz, majd látsz egy ilyet:
BEÁGYAZÁS. AZ OTT MEGJELENT KÓDORA RÁKATTINTASZ jobb egér, másolás.
Ezt beilleszted a naplódba és elmented.
Nézd meg a holdhoroszkóp és kicsit én c. naplómat
Jó reggelt!
Örülök ennek a kettő db youtubnak, de hogyan tudom elmenteni őket?