Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Megjártuk a várost..:) elköltöttünk egy kalap pénz!..:( feltudtam iratni a gyereknek az injekcióját. Vissza kaptam a teljás áron vett injekció árát.. Tankoltam, vettünk nászajándékot a nevelt lányunknak. 14000ft edénykészletet.. ami igazi ára 30000ft lenne. Olyan nagyon szép elfogadnám én is..:)na + kaját persze....Olyan mese szép napsütés volt.. jó volt kint lenni...
Bár reggel mérgelődtam az eggyik fiamhoz bementem reggel a szobába nyitva az ablak a konvektor + fűt mint az őrült ... majd agyon csaptam..:(
Akkor most jön az, hogy vásárlástól számított 3 napon keresztül, ahogy mondani szoktuk éjjel-nappal legyen üzemben a készülék, mert ha ez idő alatt valami baja előjön, kötelesek egy ugyanilyen, de másik készüléket adni a boltban!
Akár nézitek, akár nem, max. ha zavaró esetenként vegyétek le a hangját, de a készüléket, ha van otthon valaki, hagyjátok bekapcsolva!
Szevasztok!
Itt is süt a nap, kicsit később lemegyek levegőzni, sétálni, kihasználom az első szép tavaszi napot!
Örülök az új tv-nek, sokat kellett velük "cirkuszolni", vagy viszonylag símán ment?
Sziótok...megyek "minnyá" birkanyírásra:-)
Itt süt a nap...
Ja, tegnap vettünk újfent tv-t LG. Igaz, hozzá kellett adni, de nagyon jól működik még...
legyen szép, tartalmas napotok..
Bemégy az áramszolgáltatóhoz, elmondod nekik hogy mi a helyzet, kéred hogy a levelezési-postázási címet írják át a fiad mostani lakcímére, mert annál a háznál nem fogja megtalálni senki!!!
Egyezz meg velük, hogy havonta interneted beküldöd az óra-állást, és akkor ha esetleg lesz is fogyasztás néha-néha, akkor azt abból látni fogják. Ez esetben nem küldenek átalány-fogyasztási számlát. Majd évente egyszer kimennek és megnézik (=lefényképezik) az órát!
Csak ne felejtsd el valóban hó végén elküldeni nekik (akár 10 hónapon keresztül is) ugyanazt az óra-állást a net-en!!!!
Sziótok..
Nagy család, sok gond...mindíg van valami...ugye margitkám..
Hála Istennek, Danika visszazökken lassan az otthoni klímába. Nagyon nagy vágás van a fején. Pénteken megy varrat szedésre. De olyan jó, hogy nem történt nagyobb baj...
Állítólag ma megint változik az idő...vigyázzatok magatokra..
Drágám a tiéd sokkal fontosabb..:)
Nekem csak a harcim vannak a hivatalokkal..:)
csütörtökön megyek a áram szol. mert a fiamnak van egy háza nem lakik benne... már 2x volt bent náluk a gyerek, h csak készenléti dijjat akar fizetni erre kiküldenek egy 7500ft számlát.. ás ugye el van törve a lába.. na majd én borogatom az asztalt..+ ilyenek...
Szevasztok!
Kellemes napot!
Mikor azt olvasom, hogy változott a helyzet, hirtelen megijedtem, hogy talán mégsem engedik haza...
Szerencsére ez így jobban alakult, biztosan nem engedték volna el már ma, ha az állapota nem engedné!
Kicsit sok az a vágáshely, de hidd el, ha szépen gyógyul, és a közérzete is, étvágya van, és eleven, játszik ... akkor minden rendben.
Próbáljatok egy kicsit mostmár megnyugodni, és egy kicsit valóban pihenni is!
Szép estét jó egészséget kívánok nektek!
Változott a helyzet, Ma délután hazvihettük Danit. Ami azt illeti, csunya nagy vágása van. Andi 15 öltést számolt...pénteken kell visszavinni varrat szedésre.
Nagyon eleven, szerencsére...
Gratulálok!!
Egyik , jobb mint a másik:)))
Sziasztok!
Egyik hír jobb mint a másik!:) Veled örülünk:D
Puszi mindnekinek
Hát nagyon örülök, hogy az unokád ilyen gyorsan-szépen javul, gondolom ő is örül, hogy hazamehet!
A szeptemberi baba-váráshoz minden szépet-jót-erőt-egészséget kívánok! Majd azért időnként légyszi megírni, amikor már tudjátok, hogy kislány-kisfiú, és hogyan érzi magát menet közben is!