Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
:)))
Euz azért nem semmi lányok!!! :)
Megkeresem majd, mert az ő világuk annyira más és mindig is érdekelt. Mondjuk eddig főleg női sorsokról szóló regényeket olvastam a témában, de ez is érdekes lehet.
Furcsa dolgokat produkál az élet, nem? Most a párhuzamokra gondoltam, ami velünk történt! :))
Sziasztok!
Csak beköszönöm, lassan indulunk romantikázni!
Csak hétfőn leszek legközelebb!
El se hiszem. Az én párom is 3 körül futott be :))))) éjszakás volt, ma hamarabb végzett...
Az elejét nem láttam, de egy rendkívül elismert japán egyetemen tanító magyar nő beszélt a japán szokásokról, gazdaságról, pl. arról is, hogy az ottani fiatalok milliói tiltakoznak a rendszer ellen, sokan 9-10 évre bezárkóznak egy szobába...nem jönnek ki egyáltalán...érdemes megnézni, szerintem fenn van a video az mtv honlapján.
Én már nem néztem semmit, bújtam az ágyba. Párom éjjel 3-kor jött haza, addig aludtam. Aztán dumáltunk kicsit és visszafeküdtem.
Mi volt Japánról?
Jó nem mondom.....írom. :D
Most keltem!!
Kiküldöd őket az udvarra????
:DDDDDDDDDDDDDD
El biza! :) Na most aztán mindenféle vicikvackot kivágok! :)))
Milyen könyvet? Te, mi van a zuraddal??? Udvarol, vagy mi a szösz? :D
Jaaa akkor elhavazódtok? Akkor jó munkát nektek! :)
Aha, na mit szólsz? És még egy könyvet is kaptam.:)
Az majd utána, most majd jönnek a festők.
Meglepi? Váó! :)))
Én megyek doxi!!! :)
Megnéztem az oldalukat, és látom az őrségben van. Úúúúgy szeretnék oda eljutni!!!
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?