Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Szia drága....köszi a biztatást....aszem most már elfogadtam a helyzetet....egy kis idő és az uram is lenyugszik.....
De te viszont érezd jól magad,békatalppal,vagy anélkül:)))
Várjuk a képeket!
hát csajok! Rég röhögtem ennyit, mint rajtatok! bolond némberek! :DDDDD
délután besűrűsödtek a dolgok és nem tudtam jönni!
Caffi drága! NEM AZ ELKESEREDÉS!
rég láttam már ennyire talpraesett, ügyes csajt mint Te! Hogy sülhetnél Te fel szülőként! ilyet ne is mondj! a kisfiad is megtalálja majd az útját! az én öcsém is szakközéppbe járt, és most a tecsóban műszaki eladó földmérő technikus végzettséggel..... szóval ennyit erről!
nem kell elkeseredni! szóval hallgass ránk, már csak azért is mert mi többen vagyunk, és mind azt mondjuk nem lesz gáz! :DDDDDD tehát nyugi!
Babu jók a képek! :DD
nemtudom mikor jövünk, de ha szombaton, akkor teszek fel képeket! :d
ja a békatalp vadászat nem sikerült Doxi lecsalta magukhoz az összeset, így már csak 44-es maradt! szóval ezt bebuktam! háha kint lesz akciós! De ahogy olvastam, jobb lesz ha csak sört iszom majd egész nyaralás alatt! :D
gondolok rátok csajok! és csinálok fotókat! :DDD
jók legyetek, millió puszika mindenkinek!
A baby-s nak nincs....az ovisnak van:)....
Na mind egy,ezt még ki kalkulálom....aszem elég itt helyben varrni ágyneműt az ismiknek!
Szerintem tedd fel bátran! :)
Most van itt a "szezonja"!
Tényleg,má délután akartam kérdezni....mert még nem néztem(pirul)....a meskán árulsz baba ágyneműt?...Esetleg Borbelya?
Mert...ma rendeltek tőlem...egy kiságyrácsos,kispárnás,paplanos garnit....tutianyagot vettem hozzá,karton anyag édes motívumokkal...ja és 2.40széles....
Csinálok fotót....de ha ti már árultok ak csak a vaterára teszem fel....
2m vettem a feketéből....gondoltam bőven ki jön....
De a fehérből a végét hoztam el...1.70...az nem jön ki:S
De csak a feketét csinálom meg....hátha túl méreteztem....és ak ha le tudok cslni a szabásmintából,ak ki jön majd arra is:S...remélem:)
:))) A dolgozó lánynak?
Tudsz még venni, vagy elég lesz?
:DDDD
Szeretem ezt a filmet! Olvastam a folytatásait is.
Találtam valami idepasszolót:
Idézet Regős Bendegúztól:
Kezét csókolom, nagyságos ténsasszony! Tudja meg akarom mondani kendnek, legyünk jó viszonyba. Nincs énnekem rossz szándékom annyi se, mint a ma született báránynak. De szép színe van kendnek, olyan szép sárga. Tudja mán mire gondolok?
Annyi még hozzá, hogyha a tetejére ráöntöd a tejes tojásos szószta, akkor a lisztet kicsit el kell keverni rajta villával, hogy az egészet belepje a tej. Érthető voltam?
Nagyon finom, és mindennel együtt 45 perc alatt kész.
Íme
Ááá ma már nem ükök neki semminek. Kitakarítottam meg kisütöttem magam. És lehet este még vasalok, de lehet lebeszélem magam róla. Találok valami jobb elfoglaltságot azt hiszem:)
Apropó, ha akartok nagyon finom és nagyon gyors sütit, akkor szóljatok. Megkeresem, innen loptam a receptet.
Megírom mindet amit tanácsoltál....Köszönjük:)...
És azt hiszik én lettem ilyen okos:DDD
De az alkoholmentes csókolom! :))))
Oké, csak gyógyulgassatok! Aztán nehogy összevérezd a varrományokat!!!
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?